We laten jou graag weten dat we vanaf heden een nieuwe facebook-groep hebben voor ‘Snelle Denkers’.

Wij hebben deze groep in het leven geroepen omdat we het belangrijk vinden dat ‘Snelle Denkers’ met elkaar in contact komen en elkaar inspireren. We willen samen met jou kennis en informatie uitwisselen, delen wat ons bezighoudt, samen oplossingen vinden voor jouw uitdagingen in het leven en elkaar helpen daar waar we kunnen.

We willen in deze groep een uitnodigende, veilige en vertrouwvolle omgeving creëren voor iedereen die eraan deelneemt.

We verwachten daar van jou:

  • Dat je de groepsleden met respect behandelt. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd, als ze opbouwend is.

  • Kritisch opbouwende uitwisselingen zijn toegestaan, enkel en alleen op een vriendelijke toon. Geen enkele vorm van pesten of kleinerende opmerkingen wordt getolereerd.

  • Dat je de dingen die wij onderling delen, binnen de groep houdt.

  • Dat je regelmatig actief deelneemt.

In deze groep wordt niets verkocht. Er wordt nergens publiciteit voor gemaakt. Wie zijn eigen zaak promoot, op welke manier dan ook, wordt onmiddellijk uit de groep verwijderd. Een link posten naar je eigen blog, naar je website, naar een pagina om mailadressen te verzamelen, is niet toegestaan. De enige bedoeling van deze groep is om met elkaar te connecteren en samen te groeien. Elke vorm van spam wordt onmiddellijk verwijderd.

De informatie die wij op deze page geven en uitwisselen, is niet bedoeld als vervanging van medisch advies of om het even welke behandeling. De bedoeling is om jou te helpen bewuste keuzes te maken. Het stellen van diagnoses laten we over aan deskundigen. Wie in behandeling is, volgt steeds het advies van de deskundige in kwestie, ook als de informatie op deze page niet in overeenstemming is met dit advies.

Het staat jou helemaal vrij om lid te worden van deze groep: ‘Snelle Denkers’, KLIK HIER

Wil je graag meewerken om deze groep uit te bouwen en er iets mooi en zinvol van te maken? Schrijf je dan in voor ons webinar. We geven daar weldra meer uitleg over het hoe en waarom van deze groep, over de missie ervan en over welke medewerking we voor jou voor ogen hebben.

Hartelijke groet, alvast bedankt voor jouw belangstelling,

Alex en Marleen Peeters-Devisch

Print Friendly, PDF & Email