Inspirerende lezingen
Aanbod Sfeerbeelden Getuigenissen Agenda Artikels

Open inschrijvingen:

Lezingen zijn zeer helder, concreet gebracht en met humor doorweven. Ze geven je veel energie en ze zetten je aan om stappen te ondernemen.

InfoMoment
Communicatieherstellers
Klantbeleving


Op maat:

Enkele tips rond stemgebruik (op aanvraag)

Wil je voor je organisatie of je team een lezing organiseren rond jouw eigen thema? Contacteer dan de Groeiacademie. Wij werken graag een inspirerende lezing op maat voor jullie uit!


Lezen

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?

november

No Events

december

No Events

january

No Events

february

No Events

march

No Events

april

No Events

may

No Events

june

No Events

july

No Events

august

No Events

september

No Events

october

No Events

Dit artikel staat in't teken van verandering binnen 'de Groeiacademie'. De laatste weken heeft onze website zijn eerste veranderingsfase ondergaan. Gedurende het nieuwe academiejaar 2017-2018 volgen er nog meerdere. Onze site ...
Verder Lezen
UNIZO Noord West - 1
BRUGGE – De Groeiacademie staat vermeld in de rubriek 'STARTERS IN DE KIJKER' in het tweemaandelijkse magazine van Unizo Noord-West-Vlaanderen. Zaak: De Groeiacademie Activiteit: Coaching, mentoring, training, lezingen ...
Verder Lezen


Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:


Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

  • Zij die willen ontdekken wat Hypnose is zijn welkom om dit aan de hand van experimenten te komen ontdekken tijdens onze 'Hypnose KennismakingsWorkshops'.
  • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'Hypnose InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email