Wat Data, Prijzen & Inschrijven Trainers Getuigenissen Sfeerbeelden Agenda Vragen?

Wat?

In deze Driedaagse: ‘Basisvaardigheden van hypnose’ leer je de basisvaardigheden van Hypnose. Je leert hypnose toepassen in je eigen leven en in relaties met anderen. Je ontdekt de werking van hypnose. Je leert jezelf en anderen te helpen om ongewenste gewoontes, emoties en gedrag te veranderen. En zoveel meer… Door te doen, te doen, te doen… En… iedereen kan dit leren!

BONUS: GRATIS het boek 'Hypnose als hulpmiddel in jouw communicatie - deel I'

BONUS: GRATIS het boek ‘Hypnose als hulpmiddel in jouw communicatie – deel I’

Voor wie?

Voor iedereen die wil kennismaken met hypnose. Die effectiever wil worden. Die zelf zijn innerlijke beleving wil (aan)sturen. Die onbeperkte mogelijkheden wil creëren in zijn persoonlijke groei. Die nieuwe conflicten wil voorkomen. Die bestaande conflicten wil oplossen. Die minder stress wil ervaren. Die meer zelfvertrouwen wil. Die zijn leven op verschillende manieren wil verrijken en verbeteren.

Hypnose is door iedereen inzetbaar. Je kan er mensen beter mee coachen, begeleiden of aansturen.

Iedereen doet zijn voordeel met Hypnose.

Deze driedaagse is voor iedereen die bereid is om deel te nemen aan al onze leerexperimenten en oefeningen, om al doende nieuwe patronen, gedrag… aan te leren en om nieuwe inzichten op te doen door het onbekende ten minste eenmaal per keer we dit vragen, een kans te geven zodat zij zichzelf toestaan om al doende te leren wat er te leren valt, inzien wat er in te zien valt, … om zo te mogen leren, groeien… en zich Hypnose al doende eigen te maken. Eerst experimenteren door te doen, dan denken door te rationaliseren, niet omgekeerd!

Voor wie is deze driedaagse NIET bestemd!

Voor al diegenen die binnen hun comfortzone wensen te blijven, die niet wensen deel te nemen aan al onze leerexperimenten en oefeningen, die geen nieuwe patronen of nieuw gedrag willen aanleren, die geen nieuwe inzichten willen opdoen, die willen blijven doemdenken, piekeren, over-rationaliseren…, die allerlei uitvluchten bedenken om ‘leren door te doen’ geen kans te moeten geven… ook voor diegenen die zich nog te bang, te onzeker, te… voelen om in dit type groeiproces te stappen, die zich er niet klaar voor voelen om in een veilige omgeving de controle over hun denken los te laten, ook al is het met het doel om meer vat op zichzelf te krijgen dan voorheen denkbaar was.

Zij die zich hierin geheel of gedeeltelijk herkennen, zijn onvoldoende klaar, onvoldoende bereid, onvoldoende voorbereid, onvoldoende gemotiveerd… om ten volle dit leer- en groeiproces aan te gaan en om nu reeds deel te nemen aan deze Hypnose-opleiding.

Inhoud van deze opleiding:

* Wat is Hypnose?
* Waarin kan Hypnose ons verrijken?
* Wetenswaardigheden betreffende Hypnose!
* Hoe anderen in trance brengen
* Hoe hypnose verdiepen
* Een eerste kennismaking:
* Hoe een hypnosesessie opzetten
* Conversationele hypnose
* Directe en indirecte hypnose
* Non-verbale inducties
* Schok- en verwarringsinducties
* Hoe hypnotische fenomenen opwekken
* Hoe zelfhypnose gebruiken
* Hoe ideomotorische signalen gebruiken

de Groeiacademie biedt deze driedaagse: ‘Basisvaardigheden van hypnose’ aan in 18 leeruren.

PS: Omwille van de dynamiek van deze driedaagse gaat deze door vanaf 4 deelnemers, zoniet vinden we samen gepaste datums.

Het aantal inschrijvingen voor deze opleiding (workshop, training...) is beperkt. Exacte locatie, voorwaarden, factuur en verdere informatie voor betaling worden toegestuurd bij bevestiging. Deze opleiding dient betaald te worden voor aanvang. Indien de opleiding vol zit, kunnen we jou op onze wachtlijst plaatsen.

Waarschuwing:

Wij geven geen medische informatie! Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. coach en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is hij Hypnotic Practitioner™, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Master Practitioner en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."

 Getuigenissen voorafgaand aan de opleiding: 'Hypnose Practitioner'

 • 'Heel interessante en leerrijke infodag over wat hypnose wel is. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Heel goede begeleiding van Alex die heel duidelijk weet waarover hij heeft. Aanrader voor wie interesse heeft over de verschillende hypnose technieken en ze wil beleven voor een eerste keer, of voor gevorderde hypnose cursisten die meer uitleg en ervaring willen door een gepassioneerde Alex.' - Hans
 • “Ik heb Alex, NLP-trainer, Hypnosetrainer & coach bij'de Groeiacademie', leren kennen tijdens mijn opleiding tot 'Hypnotherapeut' en ik had vrijwel onmiddellijk een goed gevoel bij hem. Ook was hij degene die mij, na verscheidene mislukte pogingen door anderen, mij wél in hypnose kreeg! Wat een zalig gevoel was dat.

  Groot was dan ook mijn dankbaarheid wanneer hij me nadien uitnodigde voor een paar extra hypnose workshops. Telkens opnieuw heb ik hier heel veel van opgestoken. Dit zowel in mijn privé leven, als in mijn goed draaiende hypnosepraktijk.

  De laatste 3-daagse Hypnose-opleiding met als thema: 'Snelle inducties', 'Ideomotorische signalen' en 'Regressie', was fantastisch! Ik kijk al uit naar de volgende hypnose-opleiding! En wees maar zeker dat ik fan ben.

  Ik heb mede dankzij Alex een goed draaiende hypnosepraktijk. Dank je hiervoor.

  Voor een effectieve, gegronde hypnose-opleiding, raad ik zeker 'de Groeiacademie' aan!” – Wendy Ceulemans

komen er weldra aan…
september

No Events

october

No Events

november

No Events

december

18dec - 20dec 1809:30dec 20Basisvaardigheden van hypnose - BruggeWil ook jij de basisvaardigheden van hypnose leren?

january

No Events

february

No Events

march

No Events

april

No Events

may

No Events

june

27jun - 29jun 2709:30jun 29Basisvaardigheden van hypnose - RotselaarWil ook jij de basisvaardigheden van hypnose leren?

july

No Events

august

No Events

KLIK HIER om jouw vraag te stellen!

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.KMO-PortefeuilleZij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze avonden: 'Kennismaking met onze opleidingen'Ons NLP-aanbod:

 • Zij die willen ontdekken hoe hun brein en dit van anderen werk zijn welkom om aan de hand van experimenten van dit alles te proeven op onze 'NLP KennismakingsWorkshops'.
 • Een 'NLP Practitioner'-opleiding is enkel het begin van een veranderingsproces, dat je bij aanvang dagelijks dient te voeden, tot het moment dat het een gewoonte geworden is waarbij je van elke gelegenheid weet gebruik te maken om iets te leren, hoe klein ook.
 • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'NLP InOefenMomenten'.
 • Daarna kan je dit alles leren masteren. Een 'NLP Master Practitioner'-opleiding kan dit veranderingsproces enorm versnellen.
 • Voor hen die daarna wensen te leren om dit alles optimaal te integreren tijdens het coachen is er onze 'NLP Coach'-opleiding. Voor zij die hiermee nu reeds willen kennismaken is er onze 'Driedaagse: Basisprincipes van coaching'.

Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze avonden: 'Kennismaking met onze opleidingen'Ons Hypnose-aanbod:

 • Zij die willen ontdekken wat Hypnose is zijn welkom om dit aan de hand van experimenten te komen ontdekken tijdens onze 'Hypnose KennismakingsWorkshops'.
 • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
 • Tijdens een 'Hypnose Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
 • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'Hypnose InOefenMomenten'.

Print Friendly, PDF & Email