Marleen is in België de tweede ‘Licensed NLP Coaching Trainer™’ erkend door de ‘The Society of NLP™’. Daarnaast is zij één van de weinige erkende ‘Licensed NLP Coach™’. Zij heeft daarnaast meer dan 25 jaar relevante ervaring als coach en mentor.

VIP-mentoring Omvat Onze mentors Getuigenissen

Je combineert zowel onze start-mentoring met onze doorgroei-mentoring!

START-mentoring

Leert jou de juiste mindset creëren om het maximum uit jouw leerproces te halen. En verfijnt jouw NLP- skills en leert je de vele NLP-tools steeds beter toepassen. Het omvat een individueel coachingtraject waarbinnen je aan jouw eigen persoonlijke thema’s werkt. Een goede coach leert eerst en vooral wat het is om zelf goede coachee te zijn! En dit in maximaal 10 individuele coachingssessies en 10 inoefendagen.

DOORGROEI-mentoring

Jij krijgt de kans om de coachings die jij geeft, te bespreken en dit tijdens maximaal 10 individuele mentoringsessies. Je kunt er terecht met jouw vragen over jouw cliënten en dit binnen gedeeld beroepsgeheim. En je kunt jouw opgedane observaties, ervaringen en coachingsthema’s bespreken, verifiëren en verder uitdiepen.

Jij geeft aan jouw eigen cliënten 20 all-round coachingsessies in een coachingruimte van ‘de Groeiacademie‘. En op het moment van deze coachings is jouw mentor standby. Terwijl je realtime de coachingsessie aan het geven bent kan je er dus steeds beroep op doen. En dit biedt jou als coach een uniek vangnet, omdat, indien nodig, jouw mentor steeds in de nabijheid is om jouw coaching terug op de rails te zetten, zodat jij geen schrik hoeft te te hebben om vast te geraken met jouw cliënt. En na elke coachingsessie heb jij recht op 30 minuten case evaluatie met jouw mentor, om de voorbije coachingsessie te bespreken, wat dit alles tot een enorme kans maakt om jouw groei als coach te versnellen!

En als derde luik in dit pakket, beschik je over 5 individuele sessies in de formule ‘call on demand’. Dit betekent dat jij deze sessies pas dient vast te leggen met jouw mentor op het moment dat je er nood aan hebt.

Voor wie?
* Voor zij die ofwel over een geldige ‘NLP Coach™‘- licentie beschikken of hiermee aangevangen zijn.

Aanvragen info pakket van onze mentoring

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wat:

* VIP-mentoring

* DOORGROEI-mentoring

* START-mentoring

Prijzen:

* Deze staan allemaal vermeld in het info pakket van onze mentoring.

Inschrijven:

* Het inschrijvingsformulier bevind zich tevens in het info pakket van onze mentoring.

Omwille van onze persoonlijke aanpak is het aantal plaatsen beperkt. Wil jij zeker zijn van jouw plaats, vraag dan tijdig jouw info-pakket aan!

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Marleen Devisch (°1965)

Marleen is een gedreven en toegewijde trainer en coach. Ze gaat voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

Marleen is o.a. logopediste, (stem)coach, mentor en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™.

Wat Marleen zegt over haar missie:
“Het is mijn missie om verbindend te zijn en verbinding te creëren tussen mensen en om mensen te helpen verbinding tot stand te brengen in en met zichzelf. Ik geloof dat gebrek aan verbinding de grondoorzaak is van de meeste problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het maken van verbinding, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het goed is om leven, een wereld zoals die wellicht echt bedoeld is.”

GSM: 0478/201320     &     e-mail: marleen.devisch@groeiacademie.be


Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. coach en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is hij Hypnotic Practitioner™, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Coach, Licensed NLP Master Practitioner en Design Human Engineer™ Level II bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."

GSM: 0472/110654     &     e-mail: alex.peeters@groeiacademie.be

Lezen

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?


Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:


Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

  • Zij die willen ontdekken wat Hypnose is zijn welkom om dit aan de hand van experimenten te komen ontdekken tijdens onze 'Hypnose KennismakingsWorkshops'.
  • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'Hypnose InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email