Info & Inschrijven Trainers Getuigenissen Agenda Vragen?

Wat?
Onderzoeken wezen uit dat totale integratie ontstaat bij voldoende herhaling. Het is dus van kapitaal belang om jouw Hypnose-vaardigheden te onderhouden, door ze regelmatig te blijven herhalen. Hypnose integreer je vooral door te oefenen. Tijdens de opleidingen zijn er tal van oefenmomenten voorzien. Toch is het zeer leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen. We organiseren regelmatig dergelijke inoefenmomenten, rond een bepaald thema, dat jij zelf mee kan bepalen (indien vooraf aangevraagd).

Voor wie?
Voor iedereen die:
* deelneemt aan een Hypnose opleiding en er alles uit wil halen,
* reeds deelnam aan een ‘Hypnose of NLP’ opleiding en het aangeleerde wil onderhouden, optimaliseren, verbeteren… door in te oefenen,
* tijdens onze Hypnose opleiding een deel heeft gemist en hiermee verder aan de slag wil,
* in groep wil inoefenen onder begeleiding van een NLP & Hypnose trainer,
* de wens heeft om in groep te oefenen.

Agenda
* Welkom,
* Inleiding,
* InOefenen op een door de deelnemers (indien vooraf aangevraagd) of trainer bepaald thema,
* Tot slot.

Denk daarom, om al voor je opkomst naar zo’n ‘Hypnose InOefenMoment’, zeer goed na over welke vaardigheden jij tijdens dit moment verder wilt inoefenen. Inschrijven is verplicht, en dit ten laatste 48 uur voor aanvang!

PS: Omwille van de dynamiek van deze inoefenmomenten gaat deze door vanaf 4 deelnemers, zoniet vinden we samen gepaste datums.

Inschrijven:

Wanneer:
* Keuze: zaterdag 1 septemberzaterdag 27 oktoberzaterdag 19 januariANDERE DATA, BRENG ME OP DE HOOGTE
van 9u30 tot 17:30

Deelnameprijs:
* Gebruikmaking van: InOefenBeurtInOefenKaartCONTANT: 60,00 € inc. BTW (49.59 € exc. BTW)

Deze deelnameprijs omvat enkel het 'Hypnose InOefenMoment' (waarvan 6 uur oefenen) en de koffiepauzes. Je verzorgt zelf je middageten!

AANKOOP: 'InOefenBeurt' ofwel 'InOefenKaart'

PS: Inschrijvingen zijn met zekerheid geldig voor deze deelnemers die zich meer dan 48 uur voor aanvang van dit gebeuren inschreven en betaalde.

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Jouw bericht:

Ik accepteer de 'Algemene Voorwaarden'. (*)

(*) Verdere informatie en bevestiging zal worden toegestuurd. Inschrijving is steeds onder voorwaarden.

Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. coach en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is hij Hypnotic Practitioner™, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Master Practitioner en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."


Marleen Devisch (°1965)

Marleen is een gedreven en toegewijde trainer en coach. Ze gaat voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

Marleen is o.a. logopediste, (stem)coach, mentor en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™.

Wat Marleen zegt over haar missie:
“Het is mijn missie om verbindend te zijn en verbinding te creëren tussen mensen en om mensen te helpen verbinding tot stand te brengen in en met zichzelf. Ik geloof dat gebrek aan verbinding de grondoorzaak is van de meeste problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het maken van verbinding, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het goed is om leven, een wereld zoals die wellicht echt bedoeld is.”

Lezen

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?

august

No Events

september

1sep09:30- 17:30Hypnose InOefenMoment

october

27oct09:30- 17:30Hypnose InOefenMoment

november

No Events

december

No Events

january

19jan09:30- 17:30Hypnose InOefenMoment

february

No Events

march

No Events

april

No Events

may

No Events

june

No Events

july

No Events

KLIK HIER om jouw vraag te stellen!


Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:


Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

  • Zij die willen ontdekken wat Hypnose is zijn welkom om dit aan de hand van experimenten te komen ontdekken tijdens onze 'Hypnose KennismakingsWorkshops'.
  • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'Hypnose InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email