Info Agenda

In deze driedaagse training proef je van de basis van waaruit NLP. Je leert ze kennen en je maakt een begin van het toepassen ervan. Je ontdekt hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Dit helpt jou om betere contacten te maken, om een betere communicatie op te bouwen en om ongewenste gewoontes, emoties en gedrag te veranderen. Je krijgt nieuwe inzichten én de kans om hiermee te experimenteren in een veilige omgeving.

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING

Deze training is bestemd voor iedereen die:

 • binnen zijn job en/of zijn relatie, zijn communicatie een flinke boost in de goede richting wil geven,
 • leergierig en nieuwsgierig is naar zichzelf, anderen, het leven,
 • het fijn vindt om zichzelf en anderen te observeren,
 • bereid is om te leren al doende vanuit het ervaren, om daarna nieuwe inzichten op te doen om nieuw gedrag aan te leren,
 • in staat is om iets nieuws een kans te geven, ook voor je alles rationeel begrijpt,
 • een open mind heeft.

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING

Tevens is deze driedaagse de ideale manier om te ontdekken of de NLP Practitioneropleiding iets voor jou is. Wil je na deze driedaagse de volledige opleiding volgen, dan kan je hiervoor een upgrade verkrijgen.

Tijdens een gesprek met de trainers van de GROEI ACADEMIE bekijken wij samen met jou of je klaar bent voor onze opleiding tot NLP Practitioner. Indien nodig, biedt de GROEI ACADEMIE jou een bijkomend traject aan, om je hiervoor klaar te stomen. Meer informatie over de volledige opleiding tot NLP Practitioner, vind je op onze website.

Inhoud van deze training

Een greep uit de inhoud van deze training:

 • Kennismaken met de NLP-vooronderstellingen,
 • De eerste stappen zetten in het aanleren van de NLP-attitude: afstemmen, observeren, beslissen, experimenteren, commitment,
 • Leren communiceren vanuit een maximale afstemming op anderen,
 • Gemoedstoestanden leren observeren,
 • De voorkeurswoorden van anderen ontdekken en er leren op inspelen,
 • Via ankeren jouw gemoedstoestand zelf bepalen,
 • Spelen met de bouwstenen van jouw brein,

Inschrijven voor deze training:

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wanneer:
* Jouw keuze: 4, 5 & 6 oktober 201924, 25 & 26 april 2020BRENG ME OP DE HOOGTE
   telkens van 9u30 tot 18u00

Deelnameprijs:

Standaardprijs: 545 € excl. BTW, per deelnemer

Vroegboekkorting: 495 € excl. BTW, per deelnemer,
geldig bij volledige betaling van het bedrag van de vroegboekkorting 2 maanden voor aanvang van de opleiding

Herhaalprijs: 260 € excl. BTW, per deelnemer voor wie bij inschrijving zijn factuurnummer opgeeft met betrekking tot zijn vorige deelname, en enkel geldig bij volledige betaling van het bedrag van de vroegboekkorting 2 maanden voor aanvang van de opleiding

Deze deelnameprijs omvat enkel de 3-daagse opleiding (waarvan 20 uren opleiding), koffiepauzes en lichte lunch. Onze acties zijn onderling niet cumuleerbaar!

INSTANTOVERSCHRIJVING: is een overschrijving die onmiddellijk wordt verwerkt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Dus ook ‘s nachts, op feestdagen en in het weekend. Het geld verschijnt binnen enkele seconden op onze rekening, zelfs al heb jij een rekening bij een andere bank.

AANDACHT: Jouw deelname is pas definitief na overschrijving van het ganse bijdrage incl. BTW op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding: 'Driedaagse Introductie tot NLP'. Bij gebruikmaking van de KMOP is wat hieronder staat van toepassing.

KMOP-portefeuille: De prijs excl. BTW komt hiervoor in aanmerking. Jouw deelname is pas definitief na het goedkeuren van het door jou ingediend KMOP-dossier en na overschrijving van het BTW bedrag op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding: 'Driedaagse Introductie tot NLP'.

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

Ik accepteer de 'Algemene Voorwaarden'. (*)

(*) Verdere informatie en bevestiging zal worden toegestuurd. Inschrijving is steeds onder voorwaarden.

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Het aantal inschrijvingen voor deze opleiding (workshop, training...) is beperkt. Exacte locatie, voorwaarden, factuur en verdere informatie voor betaling worden toegestuurd bij bevestiging. Deze opleiding dient betaald te worden voor aanvang. Indien de opleiding vol zit, kunnen we jou op onze wachtlijst plaatsen.

Waarschuwing:

Wij geven geen medische informatie! Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

november

No Events

december

No Events

january

No Events

february

No Events

march

No Events

april

24apr - 26apr 2409:30apr 26Driedaagse: Basisprincipes van NLPgedurende 3 leerdagen

may

No Events

june

No Events

july

No Events

august

No Events

september

No Events

october

No Events