Individueel trainingstraject Trainers Getuigenissen Artikels

Wat?

Soms is er meer nodig dan enkel coaching. Soms heb je specifieke inzichten nodig om je probleem te kunnen aanpakken. Deze inzichten worden jou in een individueel trainingstraject aangeboden.

Hoe werkt het?

* je komt voor een intakegesprek;
* nadien krijg je van ons een verslag van dit gesprek met een voorstel voor verdere samenwerking:

 1. ofwel stellen wij jou individuele coaching voor. We stellen dit voor bij een eenduidig, afgelijnd probleem, dat snel en eenvoudig kan aangepakt worden. Coaching kan in enkele losse sessies gebeuren. Het aantal sessies wordt individueel afgesproken;
 2. ofwel oriënteren wij jou naar een individueel trainingstraject: daarin krijg je niet alleen individuele begeleiding op jouw maat aangeboden. Je krijgt ook nog een stuk training rond het thema waar jij aan wilt werken. We stellen dit voor als het probleem iets complexer is of als er meer input nodig is om het probleem te kunnen aanpakken. Een individueel trainingstraject bestaat uit een blok van minstens vijf sessies. Er is de mogelijkheid om hierbij van de KMO-portefeuille gebruik te maken, als je aan de voorwaarden daarvoor voldoet.


Marleen Devisch (°1965)

Marleen is een gedreven en toegewijde trainer en coach. Ze gaat voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

Marleen is o.a. logopediste, (stem)coach, mentor en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™.

Wat Marleen zegt over haar missie:
“Het is mijn missie om verbindend te zijn en verbinding te creëren tussen mensen en om mensen te helpen verbinding tot stand te brengen in en met zichzelf. Ik geloof dat gebrek aan verbinding de grondoorzaak is van de meeste problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het maken van verbinding, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het goed is om leven, een wereld zoals die wellicht echt bedoeld is.”

Ik nodig jou uit om een afspraak te maken.

GSM: 0478/201320

e-mail: marleen.devisch@groeiacademie.be


Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. coach en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is hij Hypnotic Practitioner™, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Coach, Licensed NLP Master Practitioner en Design Human Engineer™ Level II bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."

Ik nodig jou uit om een afspraak te maken.

GSM: 0472/110654

e-mail: alex.peeters@groeiacademie.be

Lezen

Een rollercoaster die geëindigd is met een climax!

Het was een heel positieve ervaring die me meegegeven heeft wat ik nodig had. Aan te raden!

Charis Cardier

Als je doet wat je altijd gedaan hebt, zal je geen ander resultaat krijgen dan datgene dat je altijd gekregen hebt… Deze uitdrukking heeft betrekking op tal van zaken in het leven en zeker ook op je eigen denkpatronen. Ik worstelde al een hele tijd met enkele belemmerende gedachten die mij soms verlamden en een regelrechte aanslag waren op mijn levensgeluk. Ik vind het nog steeds een hele uitdaging om op een positieve manier om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens, maar dankzij ‘de Groeiacademie’ en NLP weet ik nu hoe ik me sneller weer in een feel-good modus kan brengen. Niet dat hiermee alles is opgelost, maar ik weet nu dat en ook hoe ik er bewust voor kan kiezen om me te voelen en dit ongeacht de situatie. Aan sommige gebeurtenissen kan je helaas niks veranderen, maar wat je wel kan veranderen is de manier waarop je naar de deze gebeurtenissen kijkt. Je innerlijke communicatie aansturen is hierbij ontzettend belangrijk. Alex Peeters van ‘de Groeiacademie’ leerde mij tijdens individuele coaching om beter en positiever om te gaan met de manier waarop je naar gebeurtenissen uit het verleden kijkt. Door een meer positieve betekenis te geven aan datgene wat je overkomen is, leer je de zaken meer positief te benaderen waardoor je energie weer gaat stromen. Mijn oprechte dank Alex voor al je wijze woorden en de talrijke handvatten die je me aanreikte! Ik blijf ermee aan de slag, want NLP is een vorm van leven geworden.

Als congregatie hebben wij Mevrouw Marleen Devisch ervaren als een zeer bekwame en gedreven coach tijdens ons algemeen kapittel in juni 2013. Zij kan een groep heel sterk begeleiden en bezielen: zonder directief te zijn heeft zij toch de touwtjes van het groepsproces in handen. Tevens heeft zij een grote soepelheid om zich aan te passen aan de dynamiek van de groep. Ze getuigt van een gedegen mensenkennis, heeft een heel sterk empathisch vermogen en een grote capaciteit tot luisteren, ook in de persoonlijke contacten.

Zusters van het Geloof in Tielt

Als professioneel spreker is mijn stem een van mijn belangrijkste ‘instrumenten’ dus ik vind het zeer belangrijk om mijn stem goed te gebruiken. Marleen heeft heel professioneel en efficiënt met mij gewerkt om mijn stem bewuster in te zetten. Door meer rust te creëren en een betere ademhaling merk ik dat ik mijn stem beter onder controle heb en heb ik veel minder last van keelpijn na een presentatie of workshop. Ik apprecieer vooral de flexibiliteit en het gebruiken van mijn eigen inhoud als werk-tool tijdens de sessies als een grote meerwaarde. Dus als je op zoek bent naar een goede professional die je kan verder helpen met je stem, dan kan ik Marleen absoluut aanraden. Dank je voor je hulp.

Cyriel Kortleven

Mooi hoe jullie er opnieuw en opnieuw in slagen om jullie kennis direct in te zetten om onze vragen to the point te beantwoorden. Zonder twijfel en in volle vertrouwen. Dank je.

Marleen slaagt er telkens opnieuw in om direct de juiste vraag te stellen die je vooruit helpt.

Wat een stem allemaal vertelt en tegelijkertijd teweegbrengt. Amai! Dank om dit te laten zien!

Gericht op de uitdagingen die zich op dat moment blootleggen.

Bedankt voor de flexibiliteit en het meedenken.

Anoniem

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?

Veel mensen zijn goed in het bedenken van ideeën. Veel van die ideeën stranden, zoals onze voornemens met Nieuwjaar. We zijn er allemaal keien in: goede ...
Verder Lezen
Ik heb altijd een nogal vreemde relatie gehad met NLP. Er was aantrekking en afstoting. De idee dat het beste uit verschillende stromingen binnen NLP was ...
Verder Lezen
Orlando, juli 2016. Een  groep mensen van over heel de wereld en een drietal trainers van topniveau. Meer was niet nodig om van de training tot ...
Verder Lezen
Mensen helpen met narcisme, is geen gemakkelijke zaak. Het vraagt veel geduld en inlevingsvermogen en het gevaar dat je meegesleept wordt door je eigen gevoelens loert om ...
Verder Lezen
Waarom gaan mensen naar een coach? omdat ze voelen dat er meer uit hun leven te halen is. Ze weten echter niet of slechts vaag wat ...
Verder Lezen
Zelf leren werken aan jezelf! - Overbodige luxe? - Trainingen met of zonder toeters en bellen? Zelf leren werken aan jezelf! - 3/3 Leer te werken met wat voor jou écht belangrijk is! Als ...
Verder Lezen
Zelf leren werken aan jezelf! - Overbodige luxe? - Trainingen met of zonder toeters en bellen? Zelf leren werken aan jezelf! - 1/3 Leer ontcijferen wat je denkt en voelt! Iedereen die ...
Verder Lezen

Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:

 • Zij die willen ontdekken hoe hun brein en dit van anderen werk zijn welkom om aan de hand van experimenten van dit alles te proeven op onze 'KennismakingsWorkshops'.
 • Een 'NLP Practitioner'-opleiding is enkel het begin van een veranderingsproces, dat je bij aanvang dagelijks dient te voeden, tot het moment dat het een gewoonte geworden is waarbij je van elke gelegenheid weet gebruik te maken om iets te leren, hoe klein ook.
 • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.
 • Daarna kan je dit alles leren masteren. Een 'NLP Master Practitioner'-opleiding kan dit veranderingsproces enorm versnellen.
 • Voor hen die daarna wensen te leren om dit alles optimaal te integreren tijdens het coachen is er onze 'NLP Coach'-opleiding. Voor zij die hiermee nu reeds willen kennismaken is er onze 'Driedaagse: Basisprincipes van coaching'. Momenten tot inoefenen: 'InOefenMomenten'.

Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

 • Zij die willen ontdekken wat Hypnose is zijn welkom om dit aan de hand van experimenten te komen ontdekken tijdens onze 'KennismakingsWorkshops'.
 • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
 • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
 • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email