Info & Inschrijven NLP Hypnose Trainers Getuigenissen Sfeerbeelden Videoteasers Agenda

Op deze dag (van9u30 tot 17u30) zal je kennismaken met NLP & Hypnose. Je krijgt meerdere workshops aangeboden en je kunt vragen stellen aan professionals.

Dagprogramma

* Verwelkoming
* Inleiding
* Wat is NLP & Hypnose en hoe kan het jouw leven verrijken?
* Kennismaking met enkele peilers ervan
* Overview
* Vragen en ‘wat nu?’

De workshop NLP en Hypnose zijn tevens heel praktijkgericht. Je krijgt tal van oefeningen om nadien thuis verder toe te passen.

PS: Omwille van de dynamiek van deze workshops gaan deze door vanaf 6 deelnemers, zoniet vinden we samen een gepaste datum.

Inschrijven:

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wanneer:
* Jouw keuze: 16 maart24 augustus14 september4 januari1 februariBRENG ME OP DE HOOGTE
telkens van 9u30 tot 17u30

Deelnameprijs:
* Ik kom alleen: 100,00 € incl. BTW (82,65 € excl. BTW), per deelnemer.
ofwel
* Ik breng iemand mee: 150,00 € incl. BTW (124 € excl. BTW), per twee deelnemers.

Deze deelnameprijs omvat enkel de opleiding (waarvan 6 uur opleiding), koffiepauzes en lichte lunch.

PS: Inschrijven kan tot uiterlijk 72 uur voor de aanvangsdatum! Onze acties zijn onderling niet cumuleerbaar!

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

Ik accepteer de 'Algemene Voorwaarden'. (*)

(*) Verdere informatie en bevestiging zal worden toegestuurd. Inschrijving is steeds onder voorwaarden.

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Het aantal inschrijvingen voor deze opleiding (workshop, training...) is beperkt. Exacte locatie, voorwaarden, factuur en verdere informatie voor betaling worden toegestuurd bij bevestiging. Deze opleiding dient betaald te worden voor aanvang. Indien de opleiding vol zit, kunnen we jou op onze wachtlijst plaatsen.

Waarschuwing:

Wij geven geen medische informatie! Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

Wat?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methode binnen de vorming voor persoonlijke groei. Niet zomaar een methode. De grondleggers van NLP hebben het beste verzameld uit de wereld van de psychologie, de taalkunde en de communicatie. Het resultaat is een grote verzameling met mogelijkheden om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken, op een zeer efficiënte en snelle manier. Binnen NLP gaat het over de manier waarop jij ervaringen hebt opgeslagen in jouw brein. Hoe je deze ervaringen hebt opgeslagen, bepaalt de manier waarop je ermee omgaat en hoe je je erbij voelt. Via allerlei oefeningen leer je de systemen die je in jouw brein hebt opgebouwd, ombuigen, zodat ze jou helpen in plaats van afremmen of blokkeren. Zin om kennis te maken met deze methode? Deze workshop geeft jou een overzicht van de belangrijkste peilers van de NLP-methode. We staan stil bij elke peiler. Je krijgt telkens de kans om te oefenen en dus te ervaren wat deze aanpak met jou doet.

Voor wie?

* Wil jij kennismaken met één van de meest effectieve en efficiënte technologieën
op het gebied van zelfontwikkeling en coaching?
* Wil jij onbeperkte mogelijkheden creëren in jouw persoonlijke groei?
* Wil jij weten wat de structuur is van jouw persoonlijke ervaringen?
* Wil jij stoppen jouw verleden, jouw toekomst te laten bepalen?
* Wil jij meer jouw mening geven en overtuigender overkomen?
* Wil jij effectiever communiceren en prettiger samenwerken?
* Wil jij weten hoe NLP jouw innerlijke beleving kan sturen?
* Wil jij meer weten over je waarden en overtuigingen?
* Wil jij weten hoe NLP jou kan helpen te veranderen?

Heb je één of meer van de bovenstaande vragen met ja beantwoordt? Dan is deze ‘KennismakingWorkshop’ iets voor jou!

Wat?

Trance is elke toestand (state of mind) die zich bevind tussen klaarwakker zijn en diep slapen. Deze toestand kenmerkt zich o.a. door een scherpzinniger be­wustzijn, een ver­hoogde staat van ontspanning, tot diepe ontspanning, waar het bewustzijn anders kri­tisch is ten opzichte van verandering, nieuwe ideeën, conditioneringen en suggesties… waardoor je hiervoor meer openstaat, zodat deze gemakkelijker geïntroduceerd wor­den aan het onderbewuste. Het gaat van enorm energieke-, via ontspannings- tot slaapachtige trances. In trance blijf je je totaal bewust van wat er rondom jou heen gebeurt! Trance heeft als doel om los te komen van jouw uitwendige realiteit (omgeving) om geheel op te gaan in jouw innerlijke realiteit (leefwereld). Suggesties, in trance, doorgegeven aan iemands onderbewustzijn worden onmiddellijk verwerkt. Suggesties doorgegeven aan iemands bewustzijn worden veelal niet verwerkt. Je zou kunnen zeggen dat het bewuste zich automatisch weet te dissociëren ten opzichte van de emotionele lading die bewust geassocieerd kritisch zijn met zich mee­brengt, waardoor men te pas en te onpas, het zichzelf onnodig moeilijk tot onmogelijk maakt te doen wat we echt wensen te doen, te bereiken wat we echt wensen te bereiken.

Liefde kan je omschrijven als een universeel herkenbaar gevoel. Bij trance kan je dit niet.

De hypnotherapeut is de persoon die iemand anders zal begeleiden naar trance. Dit proces van het begeleiden noemen we Hypnose. Meditatie is o.a. een ander proces om iemand in een slaapachtige trance te brengen. Hypnose richt de aandacht naar binnen. Het is een staat van bewustzijn. Hypnose omvat een proces: de inductie en de deductie. De inductie is het kunstmatig opwekken van de trance met behoudt van je vrije wil met een helder bewustzijn. De deductie is het beëindigen van de eerder kunstmatig opgewekte trance. De hypnotherapeut zijn werkterrein bevind zich tussen de inductie en de deductie. Hier zal het veranderingswerk plaatsvinden.

Voor wie?

* Wil jij weten hoe je het veel slimmere onbewuste kunt gebruiken?
* Wil jij onbeperkte mogelijkheden creëren in persoonlijke groei?
* Wil jij zicht krijgen wat je kan aanvangen met hypnose in persoonlijke ontwikkeling?

Heb je één of meer van de bovenstaande vragen met ja beantwoordt? Dan is deze ‘KennismakingWorkshop’ iets voor jou!

Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. NLP Coach en NLP Trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is hij Hypnotic Practitioner™, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Coach, Licensed NLP Master Practitioner, Design Human Engineer™ Level II en Specialist Practitioner In Neuro Hypnotic Repatterning™ bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."


Marleen Devisch (°1965)

Marleen is een gedreven en toegewijde trainer en coach. Ze gaat voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

Marleen is o.a. logopediste, (stem)coach, mentor en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™.

Wat Marleen zegt over haar missie:
“Het is mijn missie om verbindend te zijn en verbinding te creëren tussen mensen en om mensen te helpen verbinding tot stand te brengen in en met zichzelf. Ik geloof dat gebrek aan verbinding de grondoorzaak is van de meeste problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het maken van verbinding, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het goed is om leven, een wereld zoals die wellicht echt bedoeld is.”

Lezen

Ontdekte nog veel meer dan ik had verwacht.

Openbarend. Heel erg goed! Heel tevreden.

Anoniem

Een verrijkende ervaring!

Zinvol voor verdere ontwikkeling! Leuke en interessante dag beleefd in aangenaam gezelschap met een verrassende wending.

Anoniem

Leerrijke ERVARING

Erg leerrijke dag. Cursus op hele fijne manier gegeven. Jullie doen dit beiden met zeer veel passie, dat voel je als deelnemer.

Wendy Eyckerman

Reuzefijn extra info te krijgen over je brein.

Alles word heel duidelijk uitgelegd. Er waren voldoende voorbeelden en er was ruimte om vragen te stellen.

Ria

De workshops van Alex en Marleen zijn zeer verhelderen en inspirerend, gevoed met een enorme kennis, passie en authenticiteit. Je komt tot rust enerzijds en wordt anderzijds geïnspireerd om tot actie over te gaan.

Emmanuelle

Je bent niet jouw gedachten. Laat je toe om je mooiste leven te leven.

Els van Equinore

Heel goed. Goede informatie, heel goed ontvangst. Leerzame mensen, een positief inzicht op het leven, denken, luisteren, kijken… Een verrijking op het leven.

Suzanne M.

Leerrijke en zeer nuttige sessie voor iedereen die aan zelfontwikkeling wil doen.

Mourad

Een zeer leerzame, boeiende dag waarin de NLP technieken goed worden weergegeven. Fijne, aangename verwelkoming door Alex en Marleen.

C. Hartman

Een aangename workshop met leuke instructies om jezelf en anderen te leren kennen.

Wim H.

Zeer gedreven mensen die je door hun enthousiasme motiveren.

Katrien B.

Fijne ontvangst, gevoel welkom te zijn. Waardevolle content.

Christine V.

Warme ontvangst, degelijke workshop. Echt een aanrader!

Annemie V.

Boeiende, activerende kennismaking. Smaakt naar meer.

Ann H.

Een zeer boeiende, leerrijke dag die een staartje zal krijgen. Je wilt er meer van weten.

Saar

Interessante training waarin ik enkele zeer bruikbare ankers heb meegekregen.

Marie-Jeanne

Een zeer boeiende kennismaking, sterk enthousiasmerend om er meer van te horen, weten en toepassen.

K. V.

Eerste kennismaking met de wereld van NLP smaakt naar meer.

Annelies

Zinvolle inleiding en leerrijke dag die vraagt om meer.

Hilde

Leerrijke, boeiend en interessante manier van kijken. Aanrader!

Veerle

NLP kennismaking op maat van elke deelnemers.

Katrien

Interessant is slechts vaag als beschrijving. Heel leuke en aangename kennismaking. Voor herhaling vatbaar…

Hans

Een krachtige tool om ins en outs bij jezelf en anderen te begrijpen en controleren.

Frederik

Ik vond deze workshop zeer leerrijk en boeiend en het geeft me zin om deel te nemen aan de 9-daagse opleiding.

Op korte tijd heldere & directe kennismaking mat NLP. De ervaringsoefeningen verrassend, eenvoudig & leerrijk!

Ik heb veel bijgeleerd en hoop in de toekomst hier gebruik van te maken. Jullie zijn super toffe mensen!

Duidelijk inzicht van wat NLP is, is bereikt. Enkel bruikbare tools heb ik meegekregen.

Jezelf en je manier van denken leren begrijpen. Meer bewust van je handelingen zijn.

Marleen en Alex, dank u voor deze leerzame workshop en de hartelijke ontvangst.

Jezelf beter kennen om jouw doelen beter te stellen en te bereiken!

Bedankt voor een nieuwe ontdekking. Andere kijk op wat ik ken.

Prikkelt de nieuwsgierigheid naar verder/andere sessies.

Interessante kennismaking en nodigt uit tot verdieping.

Leerrijke ervaring met praktisch inzetbare tips.

Boeiende introductie over interessant domein.

Vernieuwend inzicht op communicatie.

Een leerrijke interessante ervaring.

Waar leren ook plezier betekent.

Interessante benadering.

Seeing is believing.

Keep rocking.

Just do it.

Anoniem

Ik heb Alex, NLP-trainer, Hypnosetrainer & coach bij ‘de Groeiacademie’, leren kennen tijdens mijn opleiding tot ‘Hypnotherapeut’ en ik had vrijwel onmiddellijk een goed gevoel bij hem. Ook was hij degene die mij, na verscheidene mislukte pogingen door anderen, mij wél in hypnose kreeg! Wat een zalig gevoel was dat.

Groot was dan ook mijn dankbaarheid wanneer hij me nadien uitnodigde voor een paar extra hypnose workshops. Telkens opnieuw heb ik hier heel veel van opgestoken. Dit zowel in mijn privé leven, als in mijn goed draaiende hypnosepraktijk.

De laatste 3-daagse Hypnose-opleiding met als thema: ‘Snelle inducties’, ‘Ideomotorische signalen’ en ‘Regressie’, was fantastisch! Ik kijk al uit naar de volgende hypnose-opleiding! En wees maar zeker dat ik fan ben.

Ik heb mede dankzij Alex een goed draaiende hypnosepraktijk. Dank je hiervoor.

Voor een effectieve, gegronde hypnose-opleiding, raad ik zeker ‘de Groeiacademie’ aan!

Wendy Ceulemans

Heel interessante en leerrijke infodag over wat hypnose wel is. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Heel goede begeleiding van Alex die heel duidelijk weet waarover hij heeft. Aanrader voor wie interesse heeft over de verschillende hypnose technieken en ze wil beleven voor een eerste keer, of voor gevorderde hypnose cursisten die meer uitleg en ervaring willen door een gepassioneerde Alex.

Hans

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?


Wat mag ik verwachten tijdens een KennismakingsWorkshop?


Zou NLP dan toch werken?

march

No Events

april

No Events

may

No Events

june

No Events

july

No Events

august

24aug09:30- 17:30KennismakingsWorkshop NLP & HypnoseWil jij weten hoe NLP of Hypnose jou kan helpen te veranderen?

september

14sep09:30- 17:30KennismakingsWorkshop NLP & HypnoseWil jij weten hoe NLP of Hypnose jou kan helpen te veranderen?

october

No Events

november

No Events

december

No Events

january

4jan09:30- 17:30KennismakingsWorkshop NLP & HypnoseWil jij weten hoe NLP of Hypnose jou kan helpen te veranderen?

february

1feb09:30- 17:30KennismakingsWorkshop NLP & HypnoseWil jij weten hoe NLP of Hypnose jou kan helpen te veranderen?

Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:

  • Zij die willen ontdekken hoe hun brein en dit van anderen werk zijn welkom om aan de hand van experimenten van dit alles te proeven op onze 'KennismakingsWorkshops'.
  • Een 'NLP Practitioner'-opleiding is enkel het begin van een veranderingsproces, dat je bij aanvang dagelijks dient te voeden, tot het moment dat het een gewoonte geworden is waarbij je van elke gelegenheid weet gebruik te maken om iets te leren, hoe klein ook.
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.
  • Daarna kan je dit alles leren masteren. Een 'NLP Master Practitioner'-opleiding kan dit veranderingsproces enorm versnellen.
  • Voor hen die daarna wensen te leren om dit alles optimaal te integreren tijdens het coachen is er onze 'NLP Coach'-opleiding. Voor zij die hiermee nu reeds willen kennismaken is er onze 'Driedaagse: Basisprincipes van coaching'. Momenten tot inoefenen: 'InOefenMomenten'.

Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

  • Zij die willen ontdekken wat Hypnose is zijn welkom om dit aan de hand van experimenten te komen ontdekken tijdens onze 'KennismakingsWorkshops'.
  • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email