Info & Inschrijven Trainers Agenda Vragen?

Wat?

Als je iets verkoopt (een dienst, een product, een service…), wat het dan ook is, dan wil je succes. Je wilt dat je klanten kopen bij jou en dat ze terugkomen. Welke beleving wil je jouw klanten geven? En hoe doe je dat dan? Heel veel heeft te maken met het soort communicatie dat je voert, met de taal die je gebruikt. Maar er is meer. Het start binnen in jou, bij de communicatie met jezelf. Beide dienen op elkaar afgestemd te zijn.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) biedt jou een waaier van unieke tools aan om jouw taal, jouw communicatie, heel specifiek in te zetten om je klanten een optimale beleving te bieden. Deze beleving zorgt voor verbinding tussen jou en je klant, tussen jouw product en je klant. Je verkoopt emoties, welk product je ook aan de man of de vrouw wilt brengen. Hoe creëer je een beleving op maat van jouw klant?

Voor wie?

Voor iedereen die zijn klanten een unieke klantbeleving wil bezorgen. Voor zij die op zoek zijn naar dat tikkeltje meer om het hun klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Voor iedereen die op zoek is naar authentieke communicatie met zijn klanten, de basis voor elke eerlijke en langdurige klantenbinding.

Agenda:

1) Welkom
2) Inleiding
3) Wat is NLP
4) Hoe kan NLP jou helpen in de omgang met jouw klanten?
5) Enkele insteken
6) Oefenen maar
7) Tot slot
Q&A (optioneel)

Deze mini-workshop bestaat in een versie van 60 min. (zonder Q&A) of 90 min. (met Q&A).

‘de Groeiacademie’ organiseert regelmatig lezingen. Hier demonstreren we hoe we te werk gaan. We vertellen je wie wij zijn en wat ons aanbod is. Deze avond is geheel vrijblijvend. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is verplicht! Vanaf 20u30 wordt er tijd gemaakt voor verdere vragen en is er de mogelijkheid tot inschrijvingen.

Inschrijven:

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wanneer:
* Keuze: BRENG ME OP DE HOOGTE

Deelnameprijs:
Standaardprijs : 27 € incl. BTW, per deelnemer, is geldig voor deze deelnemers die zich minder dan 48 uur voor aanvang van dit gebeuren inschrijven. Ter plekke contant te betalen.

Deze deelnameprijs omvat enkel deze lezing, mini-workshop.

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

Ik accepteer de 'Algemene Voorwaarden'. (*)

(*) Verdere informatie en bevestiging zal worden toegestuurd. Inschrijving is steeds onder voorwaarden.

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. coach en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is hij Hypnotic Practitioner™, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Coach, Licensed NLP Master Practitioner en Design Human Engineer™ Level II bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."

january

No Events

february

No Events

march

No Events

april

No Events

may

No Events

june

No Events

july

No Events

august

No Events

september

No Events

october

No Events

november

No Events

december

No Events

KLIK HIER om jouw vraag te stellen!

Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:

  • Zij die willen ontdekken hoe hun brein en dit van anderen werk zijn welkom om aan de hand van experimenten van dit alles te proeven op onze 'KennismakingsWorkshops'.
  • Een 'NLP Practitioner'-opleiding is enkel het begin van een veranderingsproces, dat je bij aanvang dagelijks dient te voeden, tot het moment dat het een gewoonte geworden is waarbij je van elke gelegenheid weet gebruik te maken om iets te leren, hoe klein ook.
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.
  • Daarna kan je dit alles leren masteren. Een 'NLP Master Practitioner'-opleiding kan dit veranderingsproces enorm versnellen.
  • Voor hen die daarna wensen te leren om dit alles optimaal te integreren tijdens het coachen is er onze 'NLP Coach'-opleiding. Voor zij die hiermee nu reeds willen kennismaken is er onze 'Driedaagse: Basisprincipes van coaching'. Momenten tot inoefenen: 'InOefenMomenten'.

Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

  • Zij die willen ontdekken wat Hypnose is zijn welkom om dit aan de hand van experimenten te komen ontdekken tijdens onze 'KennismakingsWorkshops'.
  • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email