Info Trainers Getuigenissen Sfeerbeelden Agenda Vragen?

Marleen is in België de tweede ‘Licensed NLP Coaching Trainer™’ erkend door de ‘The Society of NLP™’. Daarnaast is zij één van de weinige erkende ‘Licensed NLP Coach™’. Zij heeft daarnaast meer dan 25 jaar relevante ervaring als coach en mentor.

De wereld heeft nood aan degelijke, professionele coaches. NLP heeft de tools die in coaching vaak ontbreken. De coachingwereld zoals ze op vandaag is, heeft nood aan NLP. Mensen worden kritischer en verlangen efficiënte hulp van een coach. Coaching in de 21ste eeuw zal steeds meer professionalisme vragen. NLP kan daarin een cruciale rol spelen.

De opleiding tot NLP-coach is een vrij jonge tak binnen NLP. de GROEI ACADEMIE is in België het tweede instituut dat de door The Society of NLP™erkende opleiding tot NLP CoachTM mag geven. Marleen Devisch is al meer dan een kwarteeuw gepassioneerd door coaching. Het is haar missie om mee te helpen aan het opleiden van degelijke en hoogprofessionele coaches. Dit is voelbaar in de gedreven manier waarop ze deze opleiding samen met haar man Alex Peeters, vorm geeft.

Voor wie is deze opleiding?

 • Voor iedereen die een degelijke en professionele coach wil worden.

 • Voor wie wil coachen met één van de meest effectieve en efficiënte technologieën binnen het werkgebied van coaching.

 • Voor wie een coach wil worden die kan inspelen op de noden van mensen en groepen in de 21ste eeuw.

Hoe is deze opleiding opgebouwd?

De opleiding tot NLP CoachTM bestaat uit drie modules. In de praktijk worden deze gespreid over gemiddeld twee jaar.

 • Module 1: basisweekend

 • Module 2: NLP-opleiding

 • Module 3: twee vervolgweekends

Module 1: basisweekend

In het basisweekend leer je allerlei coachingmodellen kennen (ook enkele unieke, gecreëerd binnen de GROEI ACADEMIE zelf) en ga je er concreet mee aan de slag. Hier wordt het fundament gelegd waarop je in de vervolgmodules NLP gaat bouwen. Je maakt reeds kennis met enkele NLP-tools en je zet je eerste stappen om deze tools in een coachingsetting toe te passen. Daarnaast verdiep je je in verschillende types coaching, zoals lifecoaching, businesscoaching, teamcoaching … Je maakt tevens kennis met de verschillende etappes van een coachingproces.

Na dit basisweekend kan je, vanuit de aangeleerde modellen, je eerste stappen zetten in het coachen. Je hebt ook voor jezelf al wat duidelijkheid gekregen rond welk type coaching jou boeit. Je hebt ook geleerd om jouw huidige basisvaardigheden voor coaching realistisch in te schatten.

Voor dit basisweekend is geen NLP voorkennis nodig.

Een greep uit de inhoud van dit basisweekend:

 • Het GROW model,

 • Uitbreiding van het GROW model met NLP,

 • NLP taalpatronen en coaching,

 • Het model van de vier boxen: toepassen van taalpatronen in coaching,

 • Het model van de twee cirkels,

 • Het levenswiel,

 • Teamcoaching,

 • Coaching van leidinggevenden,

 • Het coachingsproces,

Module 2: NLP-opleiding

NLP coaches zijn degelijk opgeleid in de NLP materie. De volgende stap in de opleiding tot NLP CoachTM, is de opleiding NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Beide opleidingen duren elk 10 dagen en zijn te volgen binnen het aangeboden programma van de GROEI ACADEMIE. Alle info over de inhoud en de opbouw van deze opleidingen kan je vinden bij het onderdeel NLP Practitioner opleiding en NLP Master Practitioner opleiding.

Deze opleiding vraagt om integratietijd. De stap naar module 3 in de coachopleiding, gebeurt steeds in samenspraak met de trainers van de GROEI ACADEMIE. Indien nodig, biedt de GROEI ACADEMIE jou een bijkomend traject aan, om je klaar te stomen voor de derde module.

Module 3: twee vervolgweekends

Nu je gecertificeerd NLP Master Practitioner bent en groen licht hebt om door te gaan, zet je de twee laatste stappen op jouw pad naar het certificaat van NLP CoachTM.

In het eerste vervolgweekend ga je jouw medestudenten coachen met gebruik van alle NLP tools en basismodellen die je in de loop van de opleiding hebt aangeleerd. Het is een prachtig integratieweekend. Je verdiept jouw coachingvaardigheden. Je krijgt meer zicht op jouw eigenheid als coach en op jouw stijl van coaching. Je leert omgaan met de valstrikken die het coachen met zich meebrengt. Je leert jezelf observeren en evalueren. Op het einde van dit weekend ben je je bewust van je sterkte als coach en weet je welke werkpunten je dient aan te pakken. Met de NLP opleiding die je hebt gevolgd heb je voldoende tools op zak om zelfstandig met deze werkpunten aan de slag te gaan.

Een greep uit de inhoud van dit vervolgweekend:

 • integreren van de NLP tools in coaching,

 • de juiste gemoedstoestand creëren,

 • coachingmodellen en NLP tools geïntegreerd toepassen,

 • verbindende communicatie en NLP,

 • valkuilen, obstakels en hindernissen in een coachingproces,

 • coachen van groepen: groepsfenomenen,

Het tweede vervolgweekend vormt het sluitstuk van de opleiding tot NLP CoachTM. Het is tevens het certificatieweekend. Je gaat drie dagen oefenen in coachen, met cliënten die de GROEI ACADEMIE bijeenbrengt. Je ontvangt feedback over elke coaching die je geeft. Met deze feedback ga je terug aan de slag in de volgende sessie, In dit deel krijg je de kans om al het geleerde uit de vorige modules van de opleiding, toe te passen en dit in een veilige leeromgeving, die tevens een vrij realistische coachingsetting vormt. Het geeft jouw vertrouwen in je coachingvaardigheden een enorme boost.

Een greep uit de inhoud van dit vervolgweekend:

De inhoud in dit weekend wordt bepaald door de zaken die naar boven komen tijdens en na de coachings. Dit weekend staat volledig in het kader van observeren, feedback geven en feedback ontvangen en ermee aan de slag gaan.

Na de opleiding tot NLP CoachTM:

 • Heb je een stevig fundament gelegd voor jouw eigen coachingvaardigheden en kan je de praktijk in.
 • Ben je in staat om professioneel te werken als coach, in het werkveld dat je zelf verkiest.
 • Krijg je na certificatie een erkend certificaat als

De inhoud van deze ‘NLP Coach™’-opleiding voldoet aan de standaarden van de Society of NLP™

de Groeiacademie biedt het volledige ‘NLP Coach™’-programma aan in 60 leeruren. Daarnaast is er de verplichte certificatie proef om jouw NLP™ kennis als ‘NLP Coach™’ aan te tonen en te demonstreren.

Informatie aangaande onze opleidingen:

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wanneer:

Toekomen vanaf 9:00. Aanvang opleidingsdag: 9:30. Einde opleidingsdag: 18:00

* NLP Practitioner:
van zaterdag 6 juli tot en met zondag 14 juli en op zaterdag 7 septemberANDERE DATA

* NLP Master Practitioner:
op vrijdagen, zaterdagen en zondagen: 18, 19 & 20 oktober, 13, 14 & 15 december 2019, 7, 8 & 9 februari en 21 maart 2020ANDERE DATA

* NLP Coach:
donderdag, vrijdag en zaterdag: 30 & 31 mei, 1 juni en op vrijdagen, zaterdagen en zondagen: 28, 29 & 30 juni en 20, 21 & 22 september 2019ANDERE DATA

* Hypnotic Practitioner:
op vrijdagen, zaterdagen en zondagen: 15, 16 & 17 november 2019, 10, 11 & 12 januari, 14, 15 & 16 februari en 22 maart 2020ANDERE DATA

Prijzen:

Standaardprijs: 1652,07 € excl. BTW" (1999,00 € incl. BTW) voor één enkele opleiding voor één deelnemer.
Herhaalprijs en mogelijke kortingen staan vermeld in het Informatiepakket van onze opleidingen.

Inschrijven:

Inschrijvingsformulier bevind zich tevens in het Informatiepakket van onze opleidingen.

Omwille van onze persoonlijke aanpak is het aantal plaatsen beperkt. Wil jij zeker zijn van jouw plaats, vraag dan tijdig jouw informatiepakket

Aanvragen Informatiepakket Opleidingen

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Het aantal inschrijvingen voor deze opleiding (workshop, training...) is beperkt. Exacte locatie, voorwaarden, factuur en verdere informatie voor betaling worden toegestuurd bij bevestiging. Deze opleiding dient betaald te worden voor aanvang. Indien de opleiding vol zit, kunnen we jou op onze wachtlijst plaatsen.

Waarschuwing:

Wij geven geen medische informatie! Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

Marleen Devisch (°1965)

Marleen is een gedreven en toegewijde trainer en coach. Ze gaat voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

Marleen is o.a. logopediste, (stem)coach, mentor en trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™.

Wat Marleen zegt over haar missie:
“Het is mijn missie om verbindend te zijn en verbinding te creëren tussen mensen en om mensen te helpen verbinding tot stand te brengen in en met zichzelf. Ik geloof dat gebrek aan verbinding de grondoorzaak is van de meeste problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het maken van verbinding, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het goed is om leven, een wereld zoals die wellicht echt bedoeld is.”


'de Groeiacademie' is aangesloten bij de internationale Society of Neuro Linguistic Programming™

'de Groeiacademie' wordt erkend als NLP Training Instituut in België door de internationale Society of Neuro Linguistic Programming™

'Alex Peeters' is als Licensed Trainer of NLP™ terug te vinden in Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™, KLIK HIER

'Marleen Devisch' is als Licensed Trainer of NLP™ terug te vinden in Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™, KLIK HIER

'Marleen Devisch' is als Licensed NLP Coaching Trainer™ terug te vinden in Database of Licensed NLP Coaching Trainers™, KLIK HIER


Society of NLP

De Society of NLP™, opgericht door Dr. Richard Bandler in 1978, is de oudste en wereldwijd de grootste organisatie voor NLP in de wereld. Zij werd opgericht met als doel kwaliteitscontrole uit te oefenen over de training programma's en diensten die het model van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP™) vertegenwoordigen.

Dr. Richard Bandler en John La Valle zijn, ondersteund door Kathleen La Valle, actief met het ontwikkelen van NLP en met het opleiden van nieuwe NLP Practitioners, Master Practitioners en NLP trainers. De manier waarop Richard NLP onderwijst is in de loop der jaren verder ontwikkeld naar 'hoe eenvoudiger, hoe beter'.

De Society of NLP™ geeft de certificaten centraal uit. Alle certificaten zijn daarom ook mede-ondertekend door Dr. Richard Bandler, mede grondlegger van NLP™ en door John La Valle, voorzitter van de Society of NLP™. Onderstaand logo en zegel duidt op certificatie door de Society of NLP™. Je zal deze veelal terug vinden op de NLP Training Instituten goedgekeurd door Dr. Richard Bandler en de Society of NLP™.

Society of NLP


Dr. Richard Bandler en Alex PeetersDr. Richard Bandler en Marleen Devisch
'Picture with Dr. Richard Bandler used with the express written permission of John La Valle.'

John La Valle en Marleen DevischJohn La Valle en Marleen DevischJohn La Valle en Alex Peeters
'Picture with John La Valle used with the express written permission of John La Valle.'

Kathleen La Valle, Marleen Devisch & Alex Peeters
'Picture with Kathleen La Valle used with the express written permission of John La Valle.'

Lezen

Zalig om module I van de NLP Coach opnieuw te volgen.

Caroline Geirnaert
Devijfklaver

BLINDE VLEKKEN UIT HET DONKER HALEN

Bij Alex en Marleen van De Groeiacademie heb ik reeds een aantal jaar een bijzonder en tevens hobbelig parcours afgelegd. Een heel belangrijke issue in mij als persoon was zomer 2018 eindelijk klaar om getransformeerd te worden. Deze issue was zo hardnekkig en ik had zoveel weerstand, dat ik er letterlijk van wegrende. Soms is het goed als er zaken gebeuren als een soort wake up call. Die kwam eindelijk vorige zomer en van toen af aan, kijk ik vooruit en word ik op een bij mij passende manier gecoacht in het mentortraject. Ik spreek uit mijzelf met volgende zin: “Soms kan je denken dat je veranderd bent, en ik ervaar aan hoe ik spreek, hoe ik meer open durf te staan als het “spannend” wordt, ik echt een groei doorgemaakt heb én nog steeds … en daar ben ik bijzonder dankbaar om.
Zelf ben ik coach en trainer en ik geloof heel sterk dat het noodzakelijk is aan jezelf als coach te blijven werken, zodat je nog beter de cliënten kan helpen. Marleen en Alex van De Groeiacademie zijn mensen met het hart op de juiste plaats en die streng en rechtvaardig zijn in hun opleidingen want voor hen is het heel belangrijk dat de mensen echt goed worden opgeleid. Het is soms “zweten” in de les, focus blijven houden en daar leer je zo veel van. Wil je jezelf uitdagen en naar een hoger level brengen? This is the place to be!

Caroline

PS gevolgd NLP Practicioner – NLP Coach in opleiding

Caroline Geirnaert

Passie, kennis en ervaring wat ik zocht. En ik vond veel meer dan dat. Marleen bruist en ik nu ook.

Kevin

Wauw, weerom een energierijke en leerrijk weekend (Module III).

3 dagen aan één stuk mensen coachen. Unieke cases zoals het in de praktijk geburt. Ook heel veel geleerd van de mede studenten. Allemaal bedankt.

Wim H.

Met een team van coaches een geweldige 9 daagse gehad!

Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo.

Carmen Verschuur

Marleen deelt haar ervaring op een enorm efficiënte manier! De opleiding ‘NLP Coach’ is een verrijking voor elke ‘NLP Master’!

Je wordt uitgedaagd en doet veel ervaring op tijdens deze vorming!

Dorien Damad
Evolu Coaching (ook: loopbaancoach)

Leerrijke en praktisch gerichte opleiding met aandacht voor doelstellingen van de deelnemers.

Sylvia Van Loo
Uit-Zicht

Geestverruimende ervaring!

Dieter Segaert

Een ontzettend boeiende driedaagse achter de rug: niet alleen gegroeid als coach, maar ook als mens!

Nele

Marleen is een ervaren mentor van coaches.

Ze biedt structuur en rpaktische ondersteuning vanuit down-to-earth benadering; ook voor coaches die al een tijdje bezig zijn. Van stevige kwaliteit.

Carmen Verschuur

Bij ‘de Groeiacademie’ groei je echt, als je je er voor openstelt.

Dankbaar dat ik hier mag zijn en leren van zoveel expertise.

Caroline Geirnaert

Eigenlijk maar één woord “Wauw”

Ik was gestart met de opleiding met het idee, dit kan ik goed combineren met mijn job project management. Ik ben uit de opleiding gekomen als Coach project manager. Ik heb ervaring met hoe ik mensen best kan aansturen, nu kan ik mensen en een team aansturen en motiveren, hoe ik conflicten kan oplossen, hoe ik teams zelfsturen kan maken. Marleen, jij heb heel de opleiding boeiend weten te houden en mijn aandacht vastgehouden. Eveneens vind ik het ook een verrijking bij mijn NLP opleiding waarbij nu de toepassing voor in het bedrijfsleven ook zichtbaar werden.

Wim H.

Marleen is een door de wol geverfde coach die inspireert tot leren.

Vakvrouw met bakken ervaring!

Kevin

Marleen is een top trainer die weet waar het over gaat!

Ze weet met eenvoud alles te geven om je als persoon te laten groeien als coach.

Hans H.

Ik leer graag van U!

Beter, completer en grondiger dan verwacht! Zeer zeer tevreden.

Kevin N.

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?


june

29mar - 22sepmar 2909:30sep 22NLP CoachVoor deze opleiding is een NLP Practitioner & NLP Master Practitioner licentie vereist

30may - 22sepmay 3009:30sep 22NLP CoachVoor deze opleiding is een NLP Practitioner & NLP Master Practitioner licentie vereist

july

No Events

august

No Events

september

No Events

october

18oct - 20oct 1809:30oct 20Driedaagse: Basisprincipes van coachingVoor deze driedaagse is geen voorkennis van NLP vereist.

18oct - 9feboct 1809:30feb 9NLP CoachVoor deze opleiding is een NLP Practitioner & NLP Master Practitioner licentie vereist

november

No Events

december

No Events

january

No Events

february

No Events

march

No Events

april

No Events

may

No Events

KLIK HIER om jouw vraag te stellen!

Society of NLP™

de Groeiacademie is aangesloten bij de internationale Society of NLP™

Society of NLP

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

KMO-Portefeuille

Opleidingscheques

Als Particulier kun je betalen met opleidings-cheques mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:

  • Tijdens de driedaagse: 'Introductie tot NLP leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Een 'NLP Practitioner'-opleiding is enkel het begin van een veranderingsproces, dat je bij aanvang dagelijks dient te voeden, tot het moment dat het een gewoonte geworden is waarbij je van elke gelegenheid weet gebruik te maken om iets te leren, hoe klein ook.
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.


Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

  • Tijdens de driedaagse: 'Introductie tot hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
 • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email