Info Agenda

Marleen en Alex zijn in België de tweede en de derde ‘Licensed NLP Coaching Trainer™’ erkend door de ‘The Society of NLP™’. Daarnaast is zin wij beide ‘Licensed NLP Coach™’. Zij heeft daarnaast meer dan 25 jaar relevante ervaring als coach en mentor.

De wereld heeft nood aan degelijke, professionele coaches. NLP heeft de tools die in coaching vaak ontbreken. De coachingwereld zoals ze op vandaag is, heeft nood aan NLP. Mensen worden kritischer en verlangen efficiënte hulp van een coach. Coaching in de 21ste eeuw zal steeds meer professionalisme vragen. NLP kan daarin een cruciale rol spelen.

De opleiding tot NLP-coach is een vrij jonge tak binnen NLP. de GROEI ACADEMIE is in België het tweede instituut dat de door The Society of NLP™erkende opleiding tot NLP CoachTM mag geven. Marleen Devisch is al meer dan een kwarteeuw gepassioneerd door coaching. Het is haar missie om mee te helpen aan het opleiden van degelijke en hoogprofessionele coaches. Dit is voelbaar in de gedreven manier waarop ze deze opleiding samen met haar man Alex Peeters, vorm geeft.

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Voor wie is deze opleiding?

 • Voor iedereen die een degelijke en professionele coach wil worden.
 • Voor wie wil coachen met één van de meest effectieve en efficiënte technologieën binnen het werkgebied van coaching.
 • Voor wie een coach wil worden die kan inspelen op de noden van mensen en groepen in de 21ste eeuw.

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Hoe is deze opleiding opgebouwd?

De opleiding tot NLP CoachTM bestaat uit drie modules. In de praktijk worden deze gespreid over gemiddeld twee jaar.

 • Module 1: basisweekend
 • Module 2: NLP-opleiding
 • Module 3: twee vervolgweekends

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Module 1: basisweekend

In het basisweekend leer je allerlei coachingmodellen kennen (ook enkele unieke, gecreëerd binnen de GROEI ACADEMIE zelf) en ga je er concreet mee aan de slag. Hier wordt het fundament gelegd waarop je in de vervolgmodules NLP gaat bouwen. Je maakt reeds kennis met enkele NLP-tools en je zet je eerste stappen om deze tools in een coachingsetting toe te passen. Daarnaast verdiep je je in verschillende types coaching, zoals lifecoaching, businesscoaching, teamcoaching … Je maakt tevens kennis met de verschillende etappes van een coachingproces. Na dit basisweekend kan je, vanuit de aangeleerde modellen, je eerste stappen zetten in het coachen. Je hebt ook voor jezelf al wat duidelijkheid gekregen rond welk type coaching jou boeit. Je hebt ook geleerd om jouw huidige basisvaardigheden voor coaching realistisch in te schatten. Voor dit basisweekend is geen NLP voorkennis nodig.

Een greep uit de inhoud van dit basisweekend:

 • Het GROW model,
 • Uitbreiding van het GROW model met NLP,
 • NLP taalpatronen en coaching,
 • Het model van de vier boxen: toepassen van taalpatronen in coaching,
 • Het model van de twee cirkels,
 • Het levenswiel,
 • Teamcoaching,
 • Coaching van leidinggevenden,
 • Het coachingsproces,

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Module 2: NLP-opleiding

NLP coaches zijn degelijk opgeleid in de NLP materie. De volgende stap in de opleiding tot NLP CoachTM, is de opleiding NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Beide opleidingen duren elk 10 dagen en zijn te volgen binnen het aangeboden programma van de GROEI ACADEMIE. Alle info over de inhoud en de opbouw van deze opleidingen kan je vinden bij het onderdeel NLP Practitioner opleiding en NLP Master Practitioner opleiding. Deze opleiding vraagt om integratietijd. De stap naar module 3 in de coachopleiding, gebeurt steeds in samenspraak met de trainers van de GROEI ACADEMIE. Indien nodig, biedt de GROEI ACADEMIE jou een bijkomend traject aan, om je klaar te stomen voor de derde module.

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Module 3: twee vervolgweekends

Nu je gecertificeerd NLP Master Practitioner bent en groen licht hebt om door te gaan, zet je de twee laatste stappen op jouw pad naar het certificaat van NLP CoachTM. In het eerste vervolgweekend ga je jouw medestudenten coachen met gebruik van alle NLP tools en basismodellen die je in de loop van de opleiding hebt aangeleerd. Het is een prachtig integratieweekend. Je verdiept jouw coachingvaardigheden. Je krijgt meer zicht op jouw eigenheid als coach en op jouw stijl van coaching. Je leert omgaan met de valstrikken die het coachen met zich meebrengt. Je leert jezelf observeren en evalueren. Op het einde van dit weekend ben je je bewust van je sterkte als coach en weet je welke werkpunten je dient aan te pakken. Met de NLP opleiding die je hebt gevolgd heb je voldoende tools op zak om zelfstandig met deze werkpunten aan de slag te gaan.

Een greep uit de inhoud van dit vervolgweekend:

 • integreren van de NLP tools in coaching,
 • de juiste gemoedstoestand creëren,
 • coachingmodellen en NLP tools geïntegreerd toepassen,
 • verbindende communicatie en NLP,
 • valkuilen, obstakels en hindernissen in een coachingproces,
 • coachen van groepen: groepsfenomenen,

Het tweede vervolgweekend vormt het sluitstuk van de opleiding tot NLP CoachTM. Het is tevens het certificatieweekend. Je gaat drie dagen oefenen in coachen, met cliënten die de GROEI ACADEMIE bijeenbrengt. Je ontvangt feedback over elke coaching die je geeft. Met deze feedback ga je terug aan de slag in de volgende sessie, In dit deel krijg je de kans om al het geleerde uit de vorige modules van de opleiding, toe te passen en dit in een veilige leeromgeving, die tevens een vrij realistische coachingsetting vormt. Het geeft jouw vertrouwen in je coachingvaardigheden een enorme boost. Een greep uit de inhoud van dit vervolgweekend: De inhoud in dit weekend wordt bepaald door de zaken die naar boven komen tijdens en na de coachings. Dit weekend staat volledig in het kader van observeren, feedback geven en feedback ontvangen en ermee aan de slag gaan.

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Na de opleiding tot NLP CoachTM:

 • Heb je een stevig fundament gelegd voor jouw eigen coachingvaardigheden en kan je de praktijk in.
 • Ben je in staat om professioneel te werken als coach, in het werkveld dat je zelf verkiest.
 • Krijg je na certificatie een erkend certificaat als

De inhoud van deze ‘NLP Coach™’-opleiding voldoet aan de standaarden van de Society of NLP™

De GROEI ACADEMIE biedt het volledige ‘NLP Coach™’-programma aan in 60 leeruren. Daarnaast is er de verplichte certificatie proef om jouw NLP™ kennis als ‘NLP Coach™’ aan te tonen en te demonstreren.

Inschrijving voor deze opleiding:

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wanneer:

Toekomen vanaf 9:00. Aanvang opleidingsdag: 9:30. Einde opleidingsdag: 18:00

NLP Coach:
27, 28 & 29 maart, 5, 6 & 7 juni en 10, 11 & 12 september 2020ANDERE DATA

Prijzen:

Standaardprijs:
2490 € excl. BTW, per deelnemer

Vroegboekkorting: - 345 € excl. BTW, per deelnemer in mindering te brengen, enkel geldig bij volledige betaling ten minste 2 maanden voor aanvang van de opleiding van het ganse bedrag incl. BTW, zoniet wordt de standaardprijs gefactureerd!

Openingskorting: - 545 € excl. BTW, per deelnemer in mindering te brengen, enkel geldig bij volledige betaling ten minste 3 maanden voor aanvang van de opleiding van het ganse bedrag incl. BTW, zoniet wordt de standaardprijs gefactureerd!

Herhaalprijs:
825 € excl. BTW, per deelnemer, voor wie bij inschrijving zijn factuurnummer opgeeft met betrekking tot zijn vorige deelname!

Voor alle andere inschrijvingen contacteer je ons best via mail: inschrijven@groeiacademie.be

Onze acties zijn onderling niet cumuleerbaar!

INSTANTOVERSCHRIJVING: is een overschrijving die onmiddellijk wordt verwerkt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Dus ook ‘s nachts, op feestdagen en in het weekend. Het geld verschijnt binnen enkele seconden op onze rekening, zelfs al heb jij een rekening bij een andere bank.

AANDACHT: Jouw deelname is pas definitief na overschrijving van het ganse bijdrage incl. BTW op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding. Bij gebruikmaking van de KMOP is wat hieronder staat van toepassing.

KMOP-portefeuille: De prijs excl. BTW komt hiervoor in aanmerking. Jouw deelname is pas definitief na het goedkeuren van het door jou ingediend KMOP-dossier en na overschrijving van het BTW bedrag op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding.

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

Wat is jouw professionele activiteit?

Waarom wil jij dit leren?

Hoe anders zal jouw leven er hierdoor uitzien?

Wat zou jou kunnen tegenhouden om hiervoor te gaan?

Welke ervaringen heb jij reeds NLP, Coaching & Hypnose?

Ik accepteer de 'Algemene Voorwaarden'. (*)

(*) Verdere informatie en bevestiging zal worden toegestuurd. Inschrijving is steeds onder voorwaarden.

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Het aantal inschrijvingen voor deze opleiding (workshop, training...) is beperkt. Exacte locatie, voorwaarden, factuur en verdere informatie voor betaling worden toegestuurd bij bevestiging. Deze opleiding dient betaald te worden voor aanvang. Indien de opleiding vol zit, kunnen we jou op onze wachtlijst plaatsen.

Waarschuwing:

Wij geven geen medische informatie! Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

november

No Events

december

No Events

january

10jan - 12jan 1009:30jan 12Driedaagse: Basisprincipes van coachingVoor deze driedaagse is geen voorkennis van NLP vereist.

february

No Events

march

27mar - 29mar 2709:30mar 29Driedaagse: Basisprincipes van coachingVoor deze driedaagse is geen voorkennis van NLP vereist.

27mar - 12sepmar 2709:30sep 12NLP CoachVoor deze opleiding is een NLP Practitioner & NLP Master Practitioner licentie vereist

april

No Events

may

No Events

june

No Events

july

No Events

august

No Events

september

No Events

october

No Events