Info Agenda

Deze opleiding is het vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Tijdens de practitioner opleiding leer je hoe jouw brein en dat van anderen in elkaar zit. Je zet je eerste stappen in het toepassen van de tools, de methode en de attitude die je in die basisopleiding krijgt aangereikt.

Tijdens de masteropleiding diepen we deze tools verder uit en leer je ze gecombineerd toepassen. Je integreert de materie uit de basisopleiding diepgaand en je verfijnt je attitude. Je komt op het punt waarop je loskomt van procedures en jouw eigen creativiteit gaat inzetten om NLP toe te passen in jouw leven en om er anderen mee te helpen. NLP wordt meer en meer een manier van leven.

GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Voor wie is deze opleiding?
De masteropleiding is bestemd voor iedereen die zich verder wil verdiepen en vervolmaken in één van de meest effectieve en efficiënte technologieën op gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching.
Voorwaarden tot deelname:

 • Je hebt (bij de GROEI ACADEMIE of bij een ander door ‘The Society of NLP’ internationaal erkend instituut) de NLP Practitioner opleiding gevolgd.
 • Je bent bereid tot een sterk commitment om buiten de trainingsmomenten, jouw NLP-vaardigheden verder te oefenen en daar tijd en energie in te investeren.
 • Tijdens een gesprek met de trainers van de GROEI ACADEMIE bekijken wij samen met jou of jouw NLP basisvaardigheden en jouw attitude voldoende op punt staan om van start te kunnen gaan in de masteropleiding. Indien nodig, biedt de GROEI ACADEMIE jou een bijkomend traject aan, om je klaar te stomen voor de masteropleiding.


GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Inhoud van deze opleiding
Een greep uit de inhoud van deze opleiding:

 • de taalpatronen van het metamodel en het miltonmodel vlot leren herkennen, toepassen en inzetten,
 • metaprogramma’s herkennen, uitlokken en gebruiken,
 • herkaderen van overtuigingen via sleight of mouthpatronen,
 • waarden identificeren, in kaart brengen, waardenhiërarchie wijzigen,
 • installeren van strategieën,
 • vlot leren inzetten van metaforen,
 • doelbewust leren inzetten van multilevel communicatie,
 • uitbreiding van tijdslijnpatronen,
 • aanleren en toepassen van een onstopbare motivatie,
 • verdere verdieping in hypnose, met onder andere: de hypnotische stem, snelle inducties, diepe trance identificatie …
 • verder aanleren en toepassen van de NLP-attitude: afstemmen, observeren, beslissen, experimenteren, commitment, flexibiliteit … Met andere woorden: een gemoedstoestand leren creëren in overeenstemming met wat je dient te doen en te ervaren,
 • verder aanleren van de vaardigheid om de NLP-tools gecombineerd in te zetten,
 • via het maken van een eindwerk, je grondig verdiepen in een thema dat jou boeit en waar je de combinatie van verschillende tools voor dient in te zetten. Tijdens de certificatiedag geef je en een demonstratie van het resultaat van dit eindwerk.


GA NAAR INSCHRIJVEN VOOR DEZE OPLEIDING

Certificatie
Tijdens de certificatiedag laat je zien dat je alle technieken, concepten, vaardigheden, patronen van NLP onder de knie hebt en vlot kunt toepassen en combineren op een creatieve manier. Op die dag demonstreer je ook jouw eindwerk, dat je in de loop van de masteropleiding hebt gemaakt. Dit eindwerk is een verplicht onderdeel van de masteropleiding.

De inhoud van onze ‘NLP Master Practitioner-opleiding voldoet aan de standaarden van de Society of NLP™

De GROEI ACADEMIE biedt het volledige ‘NLP Master Practitioner’-programma aan in 60 leeruren. Daarnaast is er de verplichte integratieopdracht en certificatie proef om jouw NLP kennis als ‘NLP Master Practitioner’ aan te tonen en te demonstreren.

Inschrijven door deze opleiding:

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wanneer:

Toekomen vanaf 9:00. Aanvang opleidingsdag: 9:30. Einde opleidingsdag: 18:00

NLP Master Practitioner:
18, 19 & 20 oktober, 13, 14 & 15 december 2019, 7, 8 & 9 februari en 21 maart 2020ANDERE DATA

Prijzen:

Standaardprijs:
2190 € excl. BTW, per deelnemer

Vroegboekkorting: - 345 € excl. BTW, per deelnemer in mindering te brengen, enkel geldig bij volledige betaling ten minste 2 maanden voor aanvang van de opleiding van het ganse bedrag incl. BTW, zoniet wordt de standaardprijs gefactureerd!

Openingskorting: - 545 € excl. BTW, per deelnemer in mindering te brengen, enkel geldig bij volledige betaling ten minste 3 maanden voor aanvang van de opleiding van het ganse bedrag incl. BTW, zoniet wordt de standaardprijs gefactureerd!

Herhaalprijs:
825 € excl. BTW, per deelnemer, voor wie bij inschrijving zijn factuurnummer opgeeft met betrekking tot zijn vorige deelname!

Voor alle andere inschrijvingen contacteer je ons best via mail: inschrijven@groeiacademie.be

Onze acties zijn onderling niet cumuleerbaar!

INSTANTOVERSCHRIJVING: is een overschrijving die onmiddellijk wordt verwerkt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Dus ook ‘s nachts, op feestdagen en in het weekend. Het geld verschijnt binnen enkele seconden op onze rekening, zelfs al heb jij een rekening bij een andere bank.

AANDACHT: Jouw deelname is pas definitief na overschrijving van het ganse bijdrage incl. BTW op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding. Bij gebruikmaking van de KMOP is wat hieronder staat van toepassing.

KMOP-portefeuille: De prijs excl. BTW komt hiervoor in aanmerking. Jouw deelname is pas definitief na het goedkeuren van het door jou ingediend KMOP-dossier en na overschrijving van het BTW bedrag op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding.

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

Wat is jouw professionele activiteit?

Waarom wil jij dit leren?

Hoe anders zal jouw leven er hierdoor uitzien?

Wat zou jou kunnen tegenhouden om hiervoor te gaan?

Welke ervaringen heb jij reeds NLP, Coaching & Hypnose?

Ik accepteer de 'Algemene Voorwaarden'. (*)

(*) Verdere informatie en bevestiging zal worden toegestuurd. Inschrijving is steeds onder voorwaarden.

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Het aantal inschrijvingen voor deze opleiding (workshop, training...) is beperkt. Exacte locatie, voorwaarden, factuur en verdere informatie voor betaling worden toegestuurd bij bevestiging. Deze opleiding dient betaald te worden voor aanvang. Indien de opleiding vol zit, kunnen we jou op onze wachtlijst plaatsen.

Waarschuwing:

Wij geven geen medische informatie! Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

october

18oct - 21maroct 1809:30mar 21Licensed Master Practitioner of NLP™gedurende 9 leerdagen plus certificatiedag

november

No Events

december

No Events

january

No Events

february

No Events

march

No Events

april

No Events

may

No Events

june

No Events

july

No Events

august

No Events

september

No EventsReacties

Licensed Master Practitioner of NLP™ — 3 reacties

 1. Pingback:Te vermijden misverstanden!

 2. Pingback:Nieuwjaarsbrief aan alle coaches

 3. Pingback:Nieuwe opleiding in de Groeiacademie: NLP Coach™