Marleen en Alex zijn in België de tweede en de derde ‘Licensed NLP Coaching Trainer™’ erkend door de ‘The Society of NLP™’. Daarnaast is zin wij beide ‘Licensed NLP Coach™’. Zij heeft daarnaast meer dan 25 jaar relevante ervaring als coach en mentor.

Mindsetmentoring Onze mentors Getuigenissen

Heel wat mensen volgen trainingen en opleidingen waar ze achteraf weinig tot niets meer mee doen. Zonde van de tijd, energie en het geld dat ze erin hebben geïnvesteerd.

Waren dit slechte trainingen of opleidingen? Wellicht helemaal niet. Wat misschien ontbrak, is de juiste mindset bij de persoon in kwestie. Een opleiding is geen toverformule waarbij je als vanzelf vaardigheden aanleert en integreert. Hoe praktisch een opleiding ook is opgebouwd, het vraagt steeds commitment van jou als deelnemer om er thuis mee aan de slag te gaan. Het vraagt ook een bepaalde leerhouding: openheid, nieuwsgierigheid, leergierigheid, iets nieuws een kans geven, durven doen zonder het eerst allemaal te begrijpen, instructies leren volgen, afspraken nakomen, je ego opzij zetten, enzovoort. En daar botsen heel wat mensen op.

In de GROEI ACADEMIE staat het aanleren van een goede werkattitude centraal. Voor sommige mensen vraagt dit een extra inspanning om deze attitude aan te leren. Daarom hebben we in de GROEI ACADEMIE een extra traject voorzien. Voor sommigen is dit traject een voorwaarde om aan de opleidingen te mogen beginnen.

In maximum 10 individuele mentoringsessies werken we aan jouw mindset, zodat je nadien veel meer vruchten plukt van de opleidingen of trainingen die je bij ons volgt.

Wat komt aan bod in dit traject?

  • focus houden,
  • zelfcontrole en doorzetting,
  • je leren afstemmen op jezelf en op anderen,
  • jezelf en anderen leren observeren,
  • goede beslissingen leren nemen,
  • durven experimenteren,
  • een mindset van commitment creëren.

Voor wie is dit mentoringtraject bedoeld?

  • Voor iedereen die reeds een training of een opleiding bij de heeft gevolgd of aan het volgen is en die zelf vindt dat een extra mindsettraject ervoor zal zorgen dat hij/zij veel meer vruchten zal plukken van de training of opleiding,

  • Voor diegenen die dit traject door de GROEI ACADEMIE zelf als voorwaarde hebben gekregen om aan een opleiding te mogen beginnen of erin verder gaan.

Aanvragen informatiepakket van onze mentoring

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wat:

* Mentoring deluxe voor NLP coaches

* Mentoring voor NLP coaches

* Mindsetmentoring>

Prijzen:

* Deze staan allemaal vermeld in het informatiepakket van onze mentoring.

Inschrijven:

* Het inschrijvingsformulier bevind zich tevens in het informatiepakket van onze mentoring.

Omwille van onze persoonlijke aanpak is het aantal plaatsen beperkt. Wil jij zeker zijn van jouw plaats, vraag dan tijdig jouw informatiepakket aan!

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Marleen Devisch (°1965)

Marleen is een gedreven en toegewijde trainer en coach. Ze gaat voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

Marleen is o.a. logopediste, (stem)coach, mentor en trainer bij de GROEI ACADEMIE. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ bij The Society of NLP™.

Wat Marleen zegt over haar missie:
“Het is mijn missie om verbindend te zijn en verbinding te creëren tussen mensen en om mensen te helpen verbinding tot stand te brengen in en met zichzelf. Ik geloof dat gebrek aan verbinding de grondoorzaak is van de meeste problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het maken van verbinding, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het goed is om leven, een wereld zoals die wellicht echt bedoeld is.”

GSM: 0478/201320     &     e-mail: marleen.devisch@groeiacademie.be


Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. NLP Coach en NLP Trainer bij de GROEI ACADEMIE. Daarnaast is hij Licensed NLP Coaching Trainer, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Coach, Licensed NLP Advanced Master Practitioner, Design Human Engineer™ Level II, Hypnotic Practitioner™, en Specialist Practitioner In Neuro Hypnotic Repatterning™ bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."

GSM: 0472/110654     &     e-mail: alex.peeters@groeiacademie.be

Lezen

BLINDE VLEKKEN UIT HET DONKER HALEN

Bij Alex en Marleen van De Groeiacademie heb ik reeds een aantal jaar een bijzonder en tevens hobbelig parcours afgelegd. Een heel belangrijke issue in mij als persoon was zomer 2018 eindelijk klaar om getransformeerd te worden. Deze issue was zo hardnekkig en ik had zoveel weerstand, dat ik er letterlijk van wegrende. Soms is het goed als er zaken gebeuren als een soort wake up call. Die kwam eindelijk vorige zomer en van toen af aan, kijk ik vooruit en word ik op een bij mij passende manier gecoacht in het mentortraject. Ik spreek uit mijzelf met volgende zin: “Soms kan je denken dat je veranderd bent, en ik ervaar aan hoe ik spreek, hoe ik meer open durf te staan als het “spannend” wordt, ik echt een groei doorgemaakt heb én nog steeds … en daar ben ik bijzonder dankbaar om.
Zelf ben ik coach en trainer en ik geloof heel sterk dat het noodzakelijk is aan jezelf als coach te blijven werken, zodat je nog beter de cliënten kan helpen. Marleen en Alex van De Groeiacademie zijn mensen met het hart op de juiste plaats en die streng en rechtvaardig zijn in hun opleidingen want voor hen is het heel belangrijk dat de mensen echt goed worden opgeleid. Het is soms “zweten” in de les, focus blijven houden en daar leer je zo veel van. Wil je jezelf uitdagen en naar een hoger level brengen? This is the place to be!

Caroline

PS gevolgd NLP Practicioner – NLP Coach in opleiding

Caroline Geirnaert

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?