Info & Inschrijven Trainers Getuigenissen Sfeerbeelden Agenda Vragen?

Wat?

In deze Driedaagse: ‘Basisvaardigheden van hypnose’ leer je de basisvaardigheden van Hypnose. Je leert hypnose toepassen in je eigen leven en in relaties met anderen. Je ontdekt de werking van hypnose. Je leert jezelf en anderen te helpen om ongewenste gewoontes, emoties en gedrag te veranderen. En zoveel meer… Door te doen, te doen, te doen… En… iedereen kan dit leren!

Voor wie?

Voor iedereen die wil kennismaken met hypnose. Die effectiever wil worden. Die zelf zijn innerlijke beleving wil (aan)sturen. Die onbeperkte mogelijkheden wil creëren in zijn persoonlijke groei. Die nieuwe conflicten wil voorkomen. Die bestaande conflicten wil oplossen. Die minder stress wil ervaren. Die meer zelfvertrouwen wil. Die zijn leven op verschillende manieren wil verrijken en verbeteren.

Hypnose is door iedereen inzetbaar. Je kan er mensen beter mee coachen, begeleiden of aansturen.

Iedereen doet zijn voordeel met Hypnose.

Deze driedaagse is voor iedereen die bereid is om deel te nemen aan al onze leerexperimenten en oefeningen, om al doende nieuwe patronen, gedrag… aan te leren en om nieuwe inzichten op te doen door het onbekende ten minste eenmaal per keer we dit vragen, een kans te geven zodat zij zichzelf toestaan om al doende te leren wat er te leren valt, inzien wat er in te zien valt, … om zo te mogen leren, groeien… en zich Hypnose al doende eigen te maken. Eerst experimenteren door te doen, dan denken door te rationaliseren, niet omgekeerd!

Voor wie is deze driedaagse NIET bestemd!

Voor al diegenen die binnen hun comfortzone wensen te blijven, die niet wensen deel te nemen aan al onze leerexperimenten en oefeningen, die geen nieuwe patronen of nieuw gedrag willen aanleren, die geen nieuwe inzichten willen opdoen, die willen blijven doemdenken, piekeren, over-rationaliseren…, die allerlei uitvluchten bedenken om ‘leren door te doen’ geen kans te moeten geven… ook voor diegenen die zich nog te bang, te onzeker, te… voelen om in dit type groeiproces te stappen, die zich er niet klaar voor voelen om in een veilige omgeving de controle over hun denken los te laten, ook al is het met het doel om meer vat op zichzelf te krijgen dan voorheen denkbaar was.

Zij die zich hierin geheel of gedeeltelijk herkennen, zijn onvoldoende klaar, onvoldoende bereid, onvoldoende voorbereid, onvoldoende gemotiveerd… om ten volle dit leer- en groeiproces aan te gaan en om nu reeds deel te nemen aan deze Hypnose-opleiding.

Inhoud van deze opleiding:

* Wat is Hypnose?
* Waarin kan Hypnose ons verrijken?
* Wetenswaardigheden betreffende Hypnose!
* Anderen in trance brengen
Een eerste kennismaking met:
* Een hypnosesessie opzetten van begin tot einde
* Enkele basisvaardigheden van NLP
* Hypnose verdiepen
* Conversationele hypnose
* Zelfhypnose
* Zelfhypnose gebruiken
* Hypnose gebruiken om gedrag te veranderen…

de Groeiacademie biedt deze driedaagse: ‘Basisvaardigheden van hypnose’ aan in 20 leeruren.

Dit is tevens de eerste module van de ‘Hypnotic Practitioner

PS: Omwille van de dynamiek van deze driedaagse gaat deze door vanaf 4 deelnemers, zoniet vinden we samen gepaste datums.

Inschrijven:

Waar:
Gistelse Steenweg 190/1, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Wanneer:
* Jouw keuze: 12, 13 & 14 april 201915, 16 & 17 november 201927, 28 & 29 maart 2020BRENG ME OP DE HOOGTE
   telkens van 9u30 tot 18u00

Deelnameprijs:

Omwille van onze persoonlijke aanpak is het aantal plaatsen beperkt. Wil jij zeker zijn van jouw plaats, schrijf je dan snel in!

Standaardprijs: 495,62 € excl. BTW (599,70 € incl. BTW), per deelnemer,

Herhaalprijs: 50 % korting t.o.v. de in overeenstemming zijnde prijs, per deelnemer.

Deze deelnameprijs omvat enkel de 3-daagse opleiding (waarvan 20 uren opleiding), koffiepauzes en lichte lunch.

PS: Inschrijven kan tot uiterlijk één week voor de aanvangsdatum! Onze acties zijn onderling niet cumuleerbaar!

AANDACHT: Jouw deelname is pas definitief na overschrijving van het ganse bijdrage incl. BTW op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding: 'Driedaagse Basisvaardigheden voor hypnose'. Bij gebruikmaking van de KMOP is wat hieronder staat van toepassing.

KMOP-portefeuille: De prijs excl. BTW komt hiervoor in aanmerking. Jouw deelname is pas definitief na het goedkeuren van het door jou ingediend KMOP-dossier en na overschrijving van het BTW bedrag op rekening van 'de Groeiacademie' met IBAN: 'BE46 0017 0800 8736' en BIC: 'GEBABEBB' met als vermelding de titel van deze opleiding: 'Driedaagse Basisvaardigheden voor hypnose'.

Contactgegevens:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Straat & nr (verplicht):

Postcode & gemeente (verplicht):

Bedrijf:

BTW/ondernemingsnummer:

Jouw bericht:

Ik accepteer de 'Algemene Voorwaarden'. (*)

(*) Verdere informatie en bevestiging zal worden toegestuurd. Inschrijving is steeds onder voorwaarden.

[recaptcha]

PS: Na elke geslaagde verzending verschijnt: 'Jouw bericht werd succesvol verzonden.' Controleer je mailbox!

Het aantal inschrijvingen voor deze opleiding (workshop, training...) is beperkt. Exacte locatie, voorwaarden, factuur en verdere informatie voor betaling worden toegestuurd bij bevestiging. Deze opleiding dient betaald te worden voor aanvang. Indien de opleiding vol zit, kunnen we jou op onze wachtlijst plaatsen.

Waarschuwing:

Wij geven geen medische informatie! Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

Alex Peeters (°1964)

Alex is al jarenlang enorm gepassioneerd door de groei van mensen. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

Alex is o.a. NLP Coach en NLP Trainer bij de Groeiacademie. Daarnaast is hij Hypnotic Practitioner™, Licensed NLP Trainer, Licensed NLP Coach, Licensed NLP Master Practitioner, Design Human Engineer™ Level II en Specialist Practitioner In Neuro Hypnotic Repatterning™ bij The Society of NLP™Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Wat Alex zegt over zijn missie:
"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."

Lezen

Boeiend, verdiepend en interessant!

Gegeven door een zeer enthousiaste trainer.

Exponentieel Groeien

Bedankt voor je bijdrage aan mijn groei. Voor de mogelijkheid om mijn verder te ontwikkeling in de NLP technieken. Voor al de kleine sporadische tips die je hebt gegeven.

Ik bewonder jouw gedrevenheid, jouw passie waarmee je continue kennis opdoet en hoe je deze met evenveel passie en gedrevenheid doorgeeft. De precisie dat je soms eiste is torenhoog en heeft mij dan ook uit mijn conform zone doen komen.

Het gevolg is dat ik nu in staat men door middel van zelfhypnose mijn dagelijkse momenten te herbeleven, om mijn doelen dieper in te prenten, wat ik heb geleerd beter en accurater te verwerken.

Dat ik mensen eenvoudig en snel in trance kan brengen om hen bij te staan in hun verlangen naar een beter leven.

Je bent een fantastische NLP en Hypnotic trainer

Wim Heinkens

Hypnotic Practitioner aan de Groeiacademie

Sara

Groeien doe je onbewust bij de Groeiacademie

Bij de Groeiacademie staat groeien op nummer één en dat ervaar je zelf zeer snel.

Françoise

Dank je voor de leuke leerrijke: ‘Driedaagse Basisvaardigheden van Hypnose’ met veel praktische oefenmomenten!

Lekkere lunch en pauzes. Het overtrof aangenaam mijn verwachtingen! En mijn humeur verbeterde naarmate de driedaagse workshop vorderde!

Andre

Zeer verrijkend!

Anno Niem

Top training Alex

Anno Niem

Een boeiend en leerrijke opleiding!

Mo

De laatste 3-daagse Hypnose-opleiding met als thema: ‘Snelle inducties’, ‘Ideomotorische signalen’ en ‘Regressie’, was fantastisch!

Ik heb Alex, NLP-trainer, Hypnosetrainer & coach bij ‘de Groeiacademie’, leren kennen tijdens mijn opleiding tot ‘Hypnotherapeut’ en ik had vrijwel onmiddellijk een goed gevoel bij hem. Ook was hij degene die mij, na verscheidene mislukte pogingen door anderen, mij wél in hypnose kreeg! Wat een zalig gevoel was dat.

Groot was dan ook mijn dankbaarheid wanneer hij me nadien uitnodigde voor een paar extra hypnose workshops. Telkens opnieuw heb ik hier heel veel van opgestoken. Dit zowel in mijn privé leven, als in mijn goed draaiende hypnosepraktijk.

De laatste 3-daagse Hypnose-opleiding met als thema: ‘Snelle inducties’, ‘Ideomotorische signalen’ en ‘Regressie’, was fantastisch! Ik kijk al uit naar de volgende hypnose-opleiding! En wees maar zeker dat ik fan ben.

Ik heb mede dankzij Alex een goed draaiende hypnosepraktijk. Dank je hiervoor.

Voor een effectieve, gegronde hypnose-opleiding, raad ik zeker ‘de Groeiacademie’ aan!

Wendy Ceulemans

Heel interessante en leerrijke infodag over wat hypnose wel is.

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Heel goede begeleiding van Alex die heel duidelijk weet waarover hij heeft. Aanrader voor wie interesse heeft over de verschillende hypnose technieken en ze wil beleven voor een eerste keer, of voor gevorderde hypnose cursisten die meer uitleg en ervaring willen door een gepassioneerde Alex.

Hans

Toevoegen

Verplicht in te vullen veld

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mail adres?
Welke hoofding wil je deze getuigenis geven?.
Wat is jouw mening over ons, over de Groeiacademie, over de gevolgde opleiding, over het gevolgde traject?
In de naam van welk bedrijf nam je deel?
Wat is de website van dit bedrijf?

 

komen er weldra aan…


april

No Events

may

No Events

june

No Events

july

No Events

august

No Events

september

No Events

october

No Events

november

15nov - 17nov 1509:30nov 17Driedaagse: Basisvaardigheden van hypnose - BruggeWil ook jij de basisvaardigheden van hypnose leren?

december

No Events

january

No Events

february

No Events

march

27mar - 29mar 2709:30mar 29Driedaagse: Basisvaardigheden van hypnose - BruggeWil ook jij de basisvaardigheden van hypnose leren?

KLIK HIER om jouw vraag te stellen!

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.KMO-Portefeuille

Zij die met ons aanbod aan NLP-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons NLP-aanbod:

  • Tijdens de driedaagse: 'Basisprincipes van NLP leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Een 'NLP Practitioner'-opleiding is enkel het begin van een veranderingsproces, dat je bij aanvang dagelijks dient te voeden, tot het moment dat het een gewoonte geworden is waarbij je van elke gelegenheid weet gebruik te maken om iets te leren, hoe klein ook.
  • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.

Zij die met ons aanbod aan Hypnose-opleidingen wensen kennis te maken, of wensen te ontdekken waarom het belangrijk is om bij ons deze opleidingen te volgen, zien we graag tegemoet tijdens onze: 'InfoMomenten'Ons Hypnose-aanbod:

  • Tijdens de driedaagse: 'Basisvaardigheden van hypnose leer je jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je de basisvaardigheden van hypnose. En nog zoveel meer...
  • Tijdens een 'Hypnotic Practitioner'-opleiding leer je jezelf beter te focussen? Leer jezelf en anderen veel dieper te ontspannen. Leer je hypnose toepassen bij jezelf en op anderen. Leer je hypnose toe te passen bij gedragsveranderingen. En  nog zoveel meer...
 • Zij die op zoek zijn naar extra gelegenheden, momenten tot inoefenen kunnen gebruik maken van onze 'InOefenMomenten'.

 

Print Friendly, PDF & Email